Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Якщо дощ раптом зіпсує вам настрій - відвідайте кінотеатр, цього тижня репертуар на будь-який смак: детектив, фантастика, драма.

Зовсім маленька дівчинка Джин Грей залишилася без батьків. Єдиний, хто їй дав притулок – це Чарльз Ксав'єр, у якого є спеціальна школа для обдарованих дітей. Він завжди знав, що Джин – виняткова дівчинка, ледь не найсильніший мутант на нашій планеті. Під час однієї рятувальної операції на орбіті Землі, Джин майже загинула через незрозумілу космічну силу, але вона змогла вижити. Коли ж команда мутантів повернулася додому, то побачила, як сили Джин почали рости. І чим далі – тим складніше їй було їх контролювати. Чи дійде навіть до того, що дівчина буде завдавати шкоди тим, кого найбільше любить. Її сили стануть неконтрольованими – і тоді Люди Ікс постануть перед вибором: врятувати члена своєї команди або все людство.

Відео дня

Детектив Ріттер ще зовсім недавно втратив усю свою родину в жахливій трагедію. У його житті й так мало позитиву – зараз він розслідує справу з різанини у школі, яку зробив на вигляд звичайний студент. На перший погляд, це досить проста справа, адже винного вже спіймали, доказів вистачає. Але перше враження дуже часто буває оманливим... Спілкування зі священнослужителем із Ватикану дало Ріттеру зовсім іншу точку зору на цю ситуацію, яка в корені міняє справу. Уся суть в тому, що деяка група людей хоче привести антихриста на Землю, щоб він тут правив. Між добром і злом стоїть тільки детектив Ріттер, йому весь світ і рятувати.

Як одному товстому хлопцеві на ім'я Реджинальд Дуайт здійснити свою мрію та стати всесвітньо відомим? Він собі часто задавав це запитання, на яке одного разу йому все-таки дали відповідь – потрібно просто вбити невдаху в собі та почати жити по-справжньому. Усю свою юність хлопець був дуже сором'язливим, вчився грати на піаніно. Пізніше він відкрив у собі ще й талант до написання пісень – але ось бути головною зіркою завжди боявся. Коли же Реджі вирішив поміняти своє ім'я на псевдонім Елтон Джон, все змінилося. Його поведінка, екстравагантні образи, всесвітньо відомі пісні і, що найголовніше, шоу – ось заради чого будуть ходити глядачі. Це історія людини, яку знають у кожній країні на нашій планеті.

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine 14:20 Спортсмени Житомирщини стали переможцями чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок photo_camera 14:00 За підтримки EU4Business для підприємців проведуть воркшопи щодо роботи з ШІ та автоматизації бізнесу 12:41 Військовослужбовцям 95 бригади, що отримали важкі поранення під час захисту України, вручили медалі Міноборони photo_camera 12:19 У Житомирі оголошено набір на безоплатний курс бізнес-школи 12:00 Перед судом постане 39-річний чоловік, який завдав 12 ран сусідові по кімнаті в селі Никонівка на Бердичівщині 11:40 У Житомирі відбудеться благодійний концерт «Птахи надії» play_circle_filled 11:18 Завершилась ідентифікація пенсіонерів-ВПО: майже 213 тис. осіб успішно пройшли перевірку 11:01 Минулоріч засуджено 80% зрадників та колаборантів з розглянутих справ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up