Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Кому набридли виклики реального життя - зробыть собы подарунок і відвідайте кінотеатр. Перезавантаження і нова порція натхнення - гарантовані!

Кожна маленька дитина мріє мати суперсили та бути супергероєм. Але, на жаль, супергероїв не існує. Чи це неправда? Біллі Бетсон, звичайний підліток з непростою долею (він сирота) був обраний стати супергероєм. Ім'я йому тепер буде Шазам. Варто йому тільки сказати це слово, як чотирнадцятирічний хлопчик перетворюється на дорослого чоловіка. Він разом зі своїм другом тепер повинні зрозуміти, які ж сили є у Шазама – може, він літає, стріляє лазерами з очей або може бачити крізь стіни? У ході цих експериментів хлопці багато дізнаються, але далеко не все. Як і будь-який підліток, ставши Суперсильним, Біллі просто отримує від цього задоволення, відтягується. Але з великою силою приходить і велика відповідальність – Шазам буде захищати своє місто від доктора Таддеуса Сівани.

Відео дня

Молода сім'я на чолі з Лукасом Крідом перебралася з багатолюдного Бостона в затишний будиночок у містечку Мейн. Батькові сімейства вдалося роздобути відмінні апартаменти за порівняно низьку ціну, та й ще виторгував ліс біля будинку. Кругом майже немає людей, Кріди можуть насолоджуватися спокоєм цього умиротвореного краю. У нещасному випадку загинула кішка – улюблениця сімейства не витримала зіткнення з вантажівкою. Недалеко від будинку Лукас знайшов щось дивне – кладовище домашніх тварин. В окрузі ходять дуже погані легенди про це місце, у що, звичайно ж, чоловік не вірить. Але саме після смерті кішки починають відбуватися дуже дивні події. Мертвим потрібно залишатися мертвими...

 

Південь України. Лукас в білому джипі везе на кордон до окупованого Криму місію ОБСЄ. Після того, як на своєму шляху вони заправили машину, автомобіль заглох прямо посеред безлюдного степу. Навколо тільки почорнілі соняшники та палюче сонце. Лукас вирішив піти на пошук допомоги, але коли повернувся, то не виявив машину на попередньому місці. У подиві чоловік намагається знайти хоч якихось людей і взагалі зрозуміти, що тут відбувається. Саме з цього моменту в його житті починається море абсурду та неймовірних подій. Скрізь будуть дивні люди, жорстокість і несправедливість. На своєму життєвому шляху Лукас зустріне колишнього директора рибзаводу Вову, який багато для хлопця відкриє. Лукас буде тільки мріяти, щоб вибратися з цієї паралельної реальності.

 

 

 

 

 

 

Коментарі (1)
  • Іскра

    Громадо, выбираймо Порошенка!
    Он любит Украину. Мать! До слёз!..
    А то, что коммуналка “высоченька” –
    В окоп ложись и зарабатывай - в ООС!

    С ним в люди выйдем мы и наши дети,
    С ним будет наш, как у пропойцы - нос;
    Пока ж при нём - 5 лет сидели на диете,
    Хлебали, корчась, лаптями навоз.

    Он 5 годов хотел нас осчастливить,
    Аж рвал себя на части и горел,  
    Не потому ль сей – свин евроблудливый
    К корыту власти пастью прикипел.  

    Весь мир уже смеётся над барыгой,
    Фашистом, вурдалаком, палачом.
    Холопам, доеным сквалыгой,    
    Все унижения, как прежде – нипочём?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up