Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Плануєте вихідні? Як щодо перегляду кінофільму? 

У Делла по життю багато проблем. Він безробітний, хоча навіть не намагається хоч щось вигадати, щоб отримувати гроші. Єдиний дохід він бачить у платі за безробіття. Але й для цього треба створити видимість, що він шукає собі вакансію. Так він випадково потрапив до одного багача Філіпа, у якого все тіло до голови паралізовано. Делл абсолютно не підходить для такого, та й узагалі не збирався там працювати, але дуже вже він сподобався мільйонерові. Так почалася спільна історія двох зовсім різних людей: інваліда, якому потрібні нові фарби в житті, і хлопця з кримінальним минулим, який мріє знову постійно бачити сина.

Відео дня

Дві протилежності Елайджа Прайс на прізвисько Містер Скло, чиї кістки можуть зламатися від найменшого на них впливу, і невразливий, але злегка постарілий супергерой Девід Данн виявилися разом в одній психіатричній лікарні. Те, що вони вважають своєю перевагою, для суспільства є вадами. У тій же психушці опинився ще один хлопець, у якого є безліч особистостей – його звуть Кевін, а іноді просто Спліт. Містер Скло зумів переконати хлопця встати на свою сторону, щоб разом бігти з цього місця. Елайджа знає, що одна з особистостей Спліта – це жахливий і неконтрольований Звір, рівних якому складно знайти. Девід Данн зобов'язаний їх зупинити. Якщо випустити Звіра на свободу, нічого доброго не буде.

Белла та Лукас майже все у своєму житті роблять разом. Грають, ходять на роботу, ганяються за білкою. Просто Белла – це чарівна собака. Між чоловіком і твариною є якийсь невидимий, але дуже сильний зв'язок. Беллі дуже важко прожити навіть кілька годин без свого господаря – відразу починає сумувати. Одного разу безглузда випадковість завела собаку за сотні миль від Лукаса. Вона виявилася в зовсім іншому місті та тепер не знає, як їй дістатися назад додому. Але Белла готова пройти цей складний шлях дикою місцевістю, безліччю небезпек і новими відкриттями. Її зв'язок із Лукасом – це все, що у неї є, щоб дістатися додому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up