Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Попереду - довгі вихідні, тож виділіть час і відвідайте кінотеатри міста, адже вони приготували для вас чимало сюрпризів!

Великі мрійники і мрії мають великі. Навіть коли ти зовсім маленький поні Елліот, ти можеш іти до того, щоб стати колись в упряж до Санта-Клауса до його легендарних оленів. І тут у нього дійсно з'явився шанс, який не можна упустити: Блискавка, один зі старих оленів, вирішив піти на відпочинок буквально перед самим Різдвом. Елліот має 3 дні, щоб підготувати себе до змагання за місце в упряжі. Його суперники будуть набагато сильнішими, швидшими та могутнішими, але в них немає головного: мрії розвозити подарунки дітворі по всьому світу. Малюк зробить все можливе, щоб досягти своєї мети.

Відео дня

 

Час якомога краще перевіряє любовні стосунки на стійкість. Через 10 років подружнього життя навіть найромантичніші і найміцніші пари потроху згасають і втрачають інтерес до одне одного. Яна з Максимом потрапили саме в цю сумну подружню ситуацію, коли у них радше не любовні стосунки, а просто взаємна повага. Вони вже навіть почали розуміти, чому словосполучення "подружній обов'язок" має слово "обов'язок". Щоб щось змінити в житті, пара вирішила розлучитися. Суддя їм дав один місяць на роздуми – а раптом щось зміниться. І отримавши свободу, у їх життях з'явиться багато нових емоцій, неймовірні події і цікаві люди. Може, варто так завжди жити?

Чоловіче его – це дуже тендітна структура, яку дуже легко зачепити. Особливо коли це стосується його статевого життя. Якщо йому говорять, що в сексі він нічого не вартий – то це удар нижче пояса, який важко буде пережити. Така історія трапилася із Сергієм, і почув він це приниження від своєї дівчини, на якій хоче одружитися. Щоб хоч якось виправити ситуацію, чоловік летить до Праги на Новий рік, де його друг Василь постарається зробити з нього справжнього мачо. Найкраще місце для цього – стриптиз-клуб. Але за одну ніч Сергій недалеко просунувся в майстерності сексу, адже його все так же продовжують відшивати. Але одна стриптизерка на ім'я Діана вирішила допомогти бідоласі та дати йому пару уроків пікапу. Тоді ж у Прагу прилетіла його ревнива дівчина, яка вже сама не рада таким урокам свого хлопця.

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up