Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Осіння погода спонукає до затишних і теплих розваг, наприклад, перегляду кінофільмів. Цього тижня в кінотеатрах міста прем'єри фільмів українського виробництва: комедій "Герой мого часу" та "Шляхетні волоцюги".

Львів часів Другої світової війни. Саме в цьому старовинному місті вирішувалася доля всього світу. Десь серед середньовічних вуличок захований давній артефакт – браслет самого Олександра Македонського. Власник цієї прикраси може завойовувати території та народи. Ясна річ, що і Гітлер, і Сталін хотіли би собі таку дрібницю. Результат усієї війни буде в руках двох друзів Боді та Мірека, які люблять тільки Львів, дівчат і жарти. Ці благородні бродяги підуть на будь-які авантюри, щоб домогтися свого і залишитися чистими. Несподівано ставши опікунами Христини, життя підносить хлопцям усе нові сюрпризи. Чи вийде у бродяг урятувати світ?

Відео дня

Серед йєті ходить легенда, що існують літтлфути. Так вони називають людей. Ніхто ніколи не бачив цих маленьких монстрів, і всі відмовляються вірити так званим "свідків існування літтлфутів". Але Міго, молодий єті, все-таки побачив справжню людину. У нього дуже маленька стопа, та й сам він більше схожий на якусь комашку. На жаль, вітер забрав нову іграшку у Міго, але ніхто в селі не повірив його історії. Тому єті вирішив довести всім, що літтлфути існують, і відправився на пошуки одного такого. Тільки ось що з цього вийде ніхто навіть не підозрює.

Десятирічний хлопчик Льюїс Барнавельт завжди вважав себе звичайною дитиною. Правду кажучи, так і було, поки він після втрати батьків не приїхав жити в Мічиган до свого трохи дивного дядька Джонатана. Чоловік разом зі своєю сусідкою місіс Зіммерман живуть у дуже старому таємничому будинку, де є повно годинників. Дядько Джонатан відкриє хлопчикові справжній світ магії. Неймовірні монстри, живі картини та багато чудес – ось що стане буденністю для Льюїса. Та й сам хлопець відкрив у собі талант до чаклунства. Але добро завжди протистоїть злу – так жахливий чарівник Ісаак Ізард хотів повалити весь світ в Апокаліпсис. Він створив спеціальний годинник, який відраховує час до хаосу. І він знаходяться саме в будинку Джонатана. Його треба знайти, поки можна врятувати світ.

 

Щороку з глибинки у великі міста в пошуках щастя і кращого життя перебираються тисячі, а то й мільйони людей. Ці "маленькі люди" хочуть підкорювати велике, стати важливою частиною величезного механізму. Ось так і Жорик приїхав зі своєї дірки до Києва, щоб знайти сенс свого життєвого призначення саме у столиці. У його планах елітні заклади, європейські цінності та культурні заходи, але поки що доводиться жити серед брудних під'їздів, ліфтів, які не працюють, убогих каруселей, дешевих дівок і моря пивасика. Із цього прокляття треба вибиратися сто відсотків. Жорик шукає роботу, щоб жити постійно серед прекрасного, намагається постійно бути серед дорогих речей. Але найважче – побудувати відносини, адже йому дуже сподобалася одна дівчина із заможної сім'ї. Поки Жорик не подолає цю грань між соціальними статусами – нічого не вийде. Ось така вона, столиця.

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up