Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Знову наближаються вихідні, і кінотеатри міста пропонують до вашої уваги такі прем'єри: данський сімейний мультфільм "Неймовірна історія про велет-грушку" та дві американські стрічки - бойовик "Ремпейдж" про жахливих людиноподібних мавп і трилер "Правда або дія" - про гру зі смертельними наслідками. І не забудьте попкорн!

Давайте перенесемося у прекрасне Сонячне місто, яке знаходиться на березі моря. Там живуть найкращі друзі слоник Себастьян і котик Мітч. Одного разу їм пощастило виловити з води пляшку з посланням від їх бургомістра. У листі друзі дізналися, що той перебуває на Таємничому острові. Щоб до нього добратися, доведеться зустрітися з піратами, жахливим драконом і з дуже страшними примарами. Разом із посланням у пляшці було зернятко. Посадивши його, Себастьян і Мітч на наступний ранок отримали грушу величезного розміру. Вони разом із другом доктором Глюкозою використовують фрукт як корабель, щоб дістатися до бургомістра. Цю компанію не зупинять жодні перепони на шляху до своєї мети.

Приматолог Девіс Окойе (Джонсон) звик тримати людей на відстані. Але з Джорджем, надзвичайно розумною сріблястою горилою, яку він доглядав з народження, він відчуває дуже сильний зв’язок. Але одного разу під час генетичного експерименту усе йде шкереберть, і людиноподібна мавпа перетворюється на люту істоту надзвичайних розмірів. А невдовзі стає відомо про ще кількох подібним чином змінених тварин. Ці альфа-хижаки тероризують Північну Америку, знищуючи все на власному шляху. Щоб зупинити їх, Окойе разом з генним інженером працюють над створенням антидоту, який не лише зупинить глобальну катастрофу, але й врятує тварину, яка колись була його другом.

Відео дня

 

Всі колись грали у "Правду або дію". Це досить нешкідлива гра, яка може нашкодити хіба що відносинам між людьми. Але ніяк фізично. І так було завжди до того моменту, поки в гру не втрутилися якісь надприродні сили. Компанія друзів на відпочинку в Мексиці вирішили розважитися цією забавою. Але тепер гра буде їх переслідувати все життя. Якщо хтось із них збреше або відмовиться виконувати дію – то негайно помре. Щоб вижити, доведеться багато перетерпіти... Буде чимало смертей.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up