З 1 квітня зросте зарплата для освітян дошкільних та позашкільних навчальних закладів Житомира

З 1 квітня зросте зарплата для освітян дошкільних та позашкільних навчальних закладів Житомира

Міська влада планує підвищити з 1 квітня 2017 року тарифні розряди педагогічним працівникам закладів та установ освіти, що фінансуються за рахунок міського бюджету (дошкільні та позашкільні заклади освіти). Про це інформує прес-служба Житомирської міської ради.

 

 

«Розвиток освіти для міста – це одне з пріоритетних завдань. Створюючи сучасні умови навчання, ми не повинні забувати про соціальних захист працівників освіти. Підвищення заробітної плати – це стимул, щоб розвиватися», – пояснює заступник міського голови Матвій Хренов.

Постановою Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 974 передбачено підвищення на 2 тарифні розряди посадових окладів та ставок заробітної плати всім педагогічним працівникам навчальних закладів та установ міста.

Даним документом визначено різні терміни підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам залежно від типів навчальних закладів та джерел їх фінансування. Так, з 1 січня 2017 року підвищилися посадові оклади та ставки заробітної плати усім педагогічним працівникам навчальних закладів, що фінансуються за рахунок освітньої субвенції, до яких належать загальноосвітні навчальні заклади, вечірні (змінні) школи, шкільні відділення навчально-виховних комплексів, професійно-технічні навчальні заклади державної та комунальної власності.

Відео дня

У постанові зазначалося, що підвищення посадових окладів та ставок плати педагогічним працівникам інших типів навчальних закладів та установ освіти передбачено лише з вересня 2017 року. Міська влада прийняла рішення не чекати осені та вже з 1 квітня 2017 року підвищити посадові оклади педагогам задля встановлення соціальної справедливості серед педагогічних працівників.

Відповідний проект рішення про оплату праці педагогічних працівників виноситься на розгляд депутатів 9 березня під час двадцятої сесії Житомирської міської ради.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up