В «Житомиртеплокомуненерго» зазначають, що рівень оплати платежів знизився на 30%, що б’є по кишені підприємства

В «Житомиртеплокомуненерго» зазначають, що рівень оплати платежів знизився на 30%, що б’є по кишені підприємства

Тарифні мітинги та захмарні суми в платіжках, спричинили зниження рівня оплати за опалення в Житомирі на 30%. Таким чином, у підприємстві зазначають, що така несплата дуже б’є по кмшені і по поточній діяльності підприємства.

Журналісти редакції «20 хвилин» поспілкувалися з директором «Житомиртеплокомуненерго» Дмитром Рогожиним щодо поточного рівня оплати послуг по теплопостачанню. Як зазначає фахівець, ще в січні рівень оплати складав від 83%, зараз рівень значно впав.

«У Житомирі дуже високий рівень оплати платежів, відносно України, на рівні – 95-96%. У січні, як завжди, після свят, рівень оплати знизився – 83-85% порівняно з минулим роком. Зараз, за дуже високої вартості тарифів, за всіх тарифних майданів, з нерозумінням людей за що і як вони сплачують, рівень оплати знизився на 30%», - зазначає Дмитро Рогожин.

Такий відсоток несплати може спричинити серйозні проблеми в роботі підприємства, проте в «Житомиртеплокомуненерго» сподіваються, що такого не станеться, а послуги будуть сплачені.

Відео дня

«Для підприємства неотримання цих виплат в 30% означає наступне: 7 000 000 гривень недоотримання на заробітну плату, на електричну енергію тощо. Це дуже б’є по кишені і по поточній діяльності підприємства Через це ми не змогли сплатити за січневу електричну енергію, і тільки зараз, у лютому, ми оплачуємо рахунки за січень, а це може призвести до зупинки підприємства», - пояснив директор підприємства.

Тим часом, житомиряни продовжують збиратися на тарифні мітинги через невдоволення сумами в платіжках. 

Наступні акції протестів АНОНС:

20 лютого об 11:00 біля Житомирської ОДА зберуться протестувальники та представники Верховної Ради. Також буде запрошено депутатів міської та обласної рад. 

А вже 25 лютого відбудеться всеукраїнська акція – місяць з моменту, як протестувальники передали свої вимоги до вищих, місцевих та обласних органів влади. Планується перекриття доріг.

Лера Наумова

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

 
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Александр Мартынюк

    Безсоромні брехуни! Вам важко, вас б'ють по кишені?  Як платити за такі послуги, коли за січень отримали платіжку на суму 3540 грн за 48м.квадратних?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up