В ОДА провели засідання з виділення коштів із держбюджету для придбання житла дітям-сиротам

В ОДА провели засідання з виділення коштів із держбюджету для придбання житла дітям-сиротам

Учасники комісії затвердили питання щодо додаткового розподілу субвенції у розмірі 144 тис грн.

Як повідомила пресслужба ОДА, сьогодні, 7 грудня, під головуванням заступника голови Житомирської ОДА Віктора Градівського відбулося засідання обласної комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи. придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

На розгляд комісії було винесено основне питання щодо клопотання місцевої комісії при Житомирській міській раді.

До Житомирської облдержадміністрації надійшли пропозиції щодо додаткового розподілу нерозподіленого залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктнi, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2021 рік.

Відео дня

За результатами засідання учасники комісії затвердили питання щодо додаткового розподілу субвенції у розмірі 144 тис грн.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up