У Житомирі збираються виділити кошти на проектування трьох спортивних зал у школах

У Житомирі збираються виділити кошти на проектування трьох спортивних зал у школах

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин зазначив, що мова йде про будівництво спортивної зали ЗОШ І-ІІІ ступенів №32 (вул. Чуднівська, 48), СЗОШ І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С.Ковальчука (Старий бульвар, 4), Житомирського міського ліцею при ЖДТУ (проспект Миру, 26).

Про це поінформувала прес-служба міськради.

«Новий підрядник добудовує спортивну залу у загальноосвітній школі №10. Проект рішення про будівництво спортзалів для трьох шкіл вже опублікований на сайті міської ради. Ми розглянемо його на найближчій сесії. Впевнений, депутати міської ради підтримають це рішення і ми нарешті закриємо питання зі спортзалами у житомирських школах», – повідомив Сергій Сухомлин.

Проект рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської від 26.06.2018 №1037 «Про затвердження міської цільової Програми «Будівництво (реконструкція, капітальний ремонт) об'єктів комунальної власності м. Житомира на 2018–2020 роки» був оприлюднений на сайті Житомирської міської ради 29 березня.

Відео дня

Нагадаємо, у загальноосвітній школі  №10 продовжується будівництво спортивної зали, яке призупинили в минулому році.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up