У Центрах зайнятості багато вакансій із заробітною платою 12-20 тис грн, – Павло Розенко

У Центрах зайнятості багато вакансій із заробітною платою 12-20 тис грн, – Павло Розенко

Україна цьогоріч планує зменшити рівень безробіття до 8%, а у центрах зайнятості вже на сьогодні на 60 тисяч більше вакансій з достойною заробітною платою, ніж у минулому році.

Про це зазначив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко сьогодні, 10 квітня, у прямому ефірі на телеканалі Союз-ТВ у Житомирі.

«У позаминулому році в Україні рівень безробіття складав 9,5%. За результатами 2018 року ми плануємо вийти на 8,5%, а у 2019 році хочемо досягти рівня 8%. Крім того, у центрах зайнятості зараз у нас на 70 тисяч менше безробітних і на 60 тисяч більше вакансій, ніж у минулому році, і не з мінімальною зарплатою, а від 12 до 20 тисяч гривень. І достойну роботу з достойною заробітною платою вже можна знайти в Україні», – зазначив Павло Розенко.

За його словами, самі роботодавці вже зрозуміли, що вони знаходяться в умовах конкуренції не лише між собою, але і з закордонними колегами, тому запроваджують соціальні пакети, збільшують заробітні плати.«Коли зростання економіки супроводжується зростанням заробітної плати, це адекватний процес, так і повинно бути. Неприпустимо, щоб сім’ї, де є працюючі люди, знаходилися за межею бідності. Тому програма Президента України та Уряду направлені на те, щоб рівень життя підвищувався. У планах маємо зростання мінімальної заробітної плати до 300 доларів, щоб робоча сила не шукала свого щастя за кордоном. І головне сьогодні – не піддаватися хвилям популізму, що це можна зробити одним рухом руки», – наголосив Павло Розенко.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (10)
  • Vyacheslav Fattahov

    розеннко хватит пиздеть
  • Ігор Геннадійович

    Работы валом, работать никто не хочет

    Олександр Саюк reply Ігор Геннадійович

    Татьяна Кадырова запрошую будівельників будь-яких спеціальностей до себе в Компанію, для виконання робіт на об’єктах в м. Житомир та Області. А також кваліфікованих виконробів та інженерів із зпт від 15 тис грн та більше. Дякую.

    Ігор Геннадійович reply Ігор Геннадійович

    Татьяна Кадырова о каких специалистах Вы рассказываете? Их давно нет в Украине. То, что некоторые считают себя специалистами- так это они так считают. На самом деле безрукие, ленивые люди, возомнившие себя профессионалами.
    Работы- валом, любой.
    Мой знакомый дембельнулся в 50 лет. Выучился на плиточника, его завалили заказами, лишь за то, что не пьёт и не ворует. А мастер он средний.

    Татьяна Кадырова reply Ігор Геннадійович

    Ігор Геннадійович назвітт вакансію на 20тис і не намовляйте на всіх,просто спеціаліст звичайно не буде працювати на 7тис,якщо в чоловіка сім'я і діти!А на 20 тис прошу вакансіі!
  • Irinka Shkurpola

    Где он видел такое? Извините но все работодатели принимают на минималку с полным соц пакетом, +бонусы а бонусы это что.? А это зарплаты в конвертах, а конверт это что? А это чёрный нал, а чёрный нал это уход от оплаты налогов!  И работяг обманывают - хотят платят "в конверте" хотят нет свои бонусы... И этого никто не видит и не понимает???  Вот и говорят потом что наша минимальная зарплата это хороший доход а если ты 10000получаешь то уже миллионер... Вы с ума сошли?

    Татьяна Кадырова reply Irinka Shkurpola

    Ирина Ирина 10тис уже мало с нынишними ценами
  • Татьяна Кадырова

    Скажіть де це 20 тис платять,цікаво?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up