Сергій Сухомлин поїхав у Київ "вибивати" житомирським медикам зарплату

Сергій Сухомлин поїхав у Київ "вибивати" житомирським медикам зарплату

У зв’язку з критичною ситуацією, що склалася з виплатою зарплати медпрацівникам, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин поїхав з робочим візитом в Міністерство охорони здоров’я та Міністерство фінансів щодо виплати заборгованої зарплати житомирським медпрацівникам.

Про це повідомляє прес-служба міської ради. За червень держава заборгувала житомирським медикам близько 20 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що житомирські медики звернулися до Сергія Сухомлина з проханням допомогти пришвидшити виплату заробітної плати, яку їм заборгувала держава.

Житомирська міська рада неодноразово зверталася до Міністерства фінансів та Міністерства охорони здоров’я щодо недостатнього фінансування медичної галузі. Керівники міста провели низку зустрічей з замміністрами і міністрами. Підсумком цього стала поїздка медпрацівників до Кабміну з вимогою виплатити заробітну плату.

Відео дня

Після цього було досягнута домовленість, і за дорученням Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана уряд мав виділити додаткові субвенції для виплат зарплат.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Ирина Полещук

    Хочу подякувати нашому меру за  те, що " вибив" в міністерстві фінансів нашу зароблену зарплату. Хоч і не було засідання, але ж наш мер хвилюється за житомирських медиків. Дякую, Вам  Сергій Іванович.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine 14:20 Спортсмени Житомирщини стали переможцями чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up