Щоб не втратити можливість полювати, чоловік сплатив 80 тис. грн заборгованих аліментів

Щоб не втратити можливість полювати, чоловік сплатив 80 тис. грн заборгованих аліментів

Як інформує Головне управління юстиції у Житомирській області, вагомим аргументом, який змусив чоловіка сплатити аліменти, стало його захоплення полюванням.

Житель Житомирського району  на початок лютого ц. р. заборгував своїй малолітній дитині  майже 80 тисяч грн. І тільки тоді зрозумів, що із законом жартувати не варто, а аліментні кошти все-таки доведеться повертати, коли державні виконавці Житомирського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області винесли та скерували на його адресу чотири постанови: про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, користування вогнепальною мисливською, пневматичною та охолощеною зброєю, пристроями вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії та встановлення тимчасового, до повного погашення заборгованості, обмеження у праві полювання.

Останнє для затятого мисливця  виявилося вагомим аргументом, який змусив чоловіка сплатити усі заборговані за довгі місяці кошти.

Ліквідація заборгованості зі сплати аліментів - питання, яке не втрачає актуальності та потребує безкомпромісних кроків з боку органів державної виконавчої служби до негайного вирішення, що і доводять подібні приклади.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк 14:20 У Народицькій ТГ повністю вигорів будинок: господаря врятували 14:00 На залізничних коліях у Попільні чоловік потрапив під потяг 12:37 У Житомирі чоловік впав з 20-метрової скелі 12:21 У Житомирі на майдані Корольова зʼявиться алея Героїв 12:00 Медзаклади Житомирщини отримають потужні генератори для безперебійної роботи на випадок блекаутів 11:40 Реакція на щеплення: що є нормою 11:21 Лікування, доплати, відпустки – аналітики пояснюють, що передбачає закон про мобілізацію для військових 11:00 Гороскоп на тиждень 15 - 22 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up