Що вказали у деклараціях керівники комунальних підприємств Житомира

Що вказали у деклараціях керівники комунальних підприємств Житомира

Першого квітня закінчилася кампанія декларування доходів і статків державними службовцями, депутатами, іншими категоріями посадовців за 2020 рік.

Журналісти «20 хвилин»  продовжують серію публікацій, присвячених цій темі. У цьому номері йтиметься про заробітки керівників деяких комунальних підприємств Житомира. Під прицілом опинилися керівники КП «Житомиртеплокомуненерго», КП «Інспекція з благоустрою», КК «Управління автомобільних шляхів», КП Житомирводоканал» та КП «Автотранспортне підприємство 0628».

Почнемо з нинішнього начальника КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради Дмитра Рогожина. 

Відео дня

 Нагадаємо, що на посаді директора підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин з серпня 2010 року.

Зарплата та доходи. Його заробітна плата, отримана за основним місцем роботи, складає 292 тис. 216 грн. Також він отримав 1 тис. грн від відчуження цінних паперів та корпоративних прав. Що стосується грошових активів, то їх посадовець не вказує.

Транспорт. У власності Дмитра Рогожина наявний автомобіль Mitsubishi Pajero Wagon 2008 р. в.

Житло та земля. У декларації посадовця власне житло не значиться, однак він має земельну ділянку площею 902 кв. м. 

Начальник КП «Інспекція з благоустрою» Житомирської міської ради Юрій Юзвинський займає цю посаду з 2016 року.

Зарплата та доходи. У минулому році посадовець отримав за основним місцем роботи майже 291 тис. грн. На його банківському рахунку перебуває 22 тис. 178 грн, а готівкою він тримає 500 тис. грн та 4 тис. 400 дол.

Житло та земля. Юрій Юзвинський має дачний будинок площею 42,8 кв. м, три земельні ділянки загальною площею 2450 кв. м та квартиру 30,73 кв. м. Також він має 50% спільної власності на два житлових будинки та дві земельні ділянки. 

Транспорт. У власності Юрій Юзвинського наявний автомобіль TOYOTA Land Cruiser Prado 2005 р. в.

Начальник комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради Володимир Мазур був призначений на посаду у березні 2020 року. До цього він працював головним інженером на цьому ж підприємстві.

Зарплата та доходи. У минулому році за основним місцем роботи заробітна плата посадовця склала 295 тис. 100 грн. Також він отримав 120 тис. грн від відчуження рухомого майна. Грошові активи не зазначаються.

Житло та земля. У декларації чиновника не значиться у власності житла чи землі. 

Транспорт. Володимир Мазур не зазначає у своїй декларації транспортних засобів.

Директор комунального підприємства «Житомирводоканал» Андрій Нікітін призначений на посаду з 2016 року.

Зарплата та доходи. За основним місцем роботи за минулий рік посадовець заробив майже 245 тис. грн. Що стосується грошових активів, то він має готівкою 4 тис. 500 євро та 21 тис. доларів. 

Житло та земля. Серед об'єктів нерухомості директор підприємства має 33% спільної власності на квартиру загальною площею 104 кв. м.

Транспорт. У власності Андрія Нікітіна наявний автомобіль FORD FOCUS 2013 р. в.

Начальник комунального підприємства «Автотранспортне підприємство 0628» Сергій Колесник займає цю посаду з серпня 2012 року.

Зарплата та доходи. Заробітна плата за основним місцем роботи у Сергія Колесника складає 292 тис. 280 грн. Також він отримав дохід від відчуження нерухомого майна від заступника начальника головного управління Національної поліції в Житомирській області Артема Лисогора трохи більше 1 млн грн та 193 тис. грн. На банківських рахунках посадовця перебуває майже 196 тис. грн та 1 тис. грн, а готівкою він тримає майже 24 тис. дол. Також очільник КП дав у борг 14 тис. дол.

Житло та земля. Серед об'єктів нерухомості посадовець має два житлових будинки площею 222,7 та 197,9 кв. м та три земельні ділянки загальною площею 3 158 кв. м.

Транспорт. У своїй власності Сергій Колесник має автомобіль HONDA Accord 2014 р. в.

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up