Проекти, що реалізовуватимуться за кошти ДФРР, обиратимуть за 10 критеріями

Проекти, що реалізовуватимуться за кошти ДФРР, обиратимуть за 10 критеріями

У поточному році Житомирщина зможе реалізувати проекти ДФРР на загальну суму 228 млн. грн.

Про це повідомив директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА Роман Щебетов, йдеться в повідомлені на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«У 2018 році Житомирщина зможе реалізувати проекти ДФРР на загальну суму 228 млн грн. На конкурс подали 132 проекти на суму 803 млн 694 тис. грн. На сьогодні всі проекти опрацьовуються у департаменті та найближчим часом розглядатимуться конкурсною комісією. Визначатимуться переможці відповідно до переліку технічних завдань, яких на цей рік маємо 10», – розповів Роман Щебетов.

Перелік завдань, визначених Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2020 року та технічних завдань на інвестиційні програми і проекти, що включені до плану заходів на 2018-2020 роки з реалізації стратегії Житомирської області на період до 2020 року:

Відео дня
  • Створення спортивної інфраструктури для занять фізичною культурою і спортом
  • Підвищення енергоефективності державних і комунальних навчальних та медичних закладів
  • Створення центрів безпеки
  • Створення центрів надання адміністративних послуг
  • Створення нового освітнього простору
  • Забезпечення якісною питною водою населених пунктів, що мають найгостріші проблеми з водопостачанням та якістю питної води
  • Реконструкція мереж вуличного освітлення у населених пунктах з метою енергозбереження
  • Модернізація системи екстреної (швидкої) медичної допомоги
  • Використання відновлювальних джерел енергетики
  • Розвиток та збереження існуючої мережі закладів культури

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up