Міненерго планує підняти вартість електроенергії для українців

Міненерго планує підняти вартість електроенергії для українців

Наступного тижня в Міненерго можуть прийняти рішення про підвищення тарифів на електроенергію для населення.

«У грудні тариф» Укренерго» з 24 копійок за кВт-год підвищується до 31 коп. Таким чином, в грудні доставка для всіх категорій споживачів зростає на 7 копійок", - зазначив Бойко.

Коментарі з цього в соціальних мережах досить бурхливі.

«В Міненерго анонсували подорожчання електроенергії для населення! Це в державі, де на 35 млн населення: 15 атомних блоків, 36 ТЕЦ / ТЕС і кілька десятків водяних ГЕС / ГАЕС! При цих дарах природи і ненависного «совка» в Україні ціна електрики для промисловості в два рази вище, ніж в Європі (звідси і відповіді на питання, чому в Україні високі споживчі ціни) для населення ціна питання за світло приблизно дорівнює європейської але, у нас 16 млн українців перебувають за межею бідності (дохід нижче реального прожиткового мінімуму 4145 тисячі грн), а в Європі тільки середній дохід - 2000 тисячі євро. При цьому борг наших за комуналку дорівнює бюджету Києва - 60 млрд гривень, а субсидії дають все менше, а штрафи за борги все ближче…»

Відео дня

Читайте також:

У Єврокомісії заявили, що в Україні найвища ціна на електроенергію в Європі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up