Комісія відібрала 17 проектів, які можуть бути реалізовані на Житомирщині за кошти ДФРР

Комісія відібрала 17 проектів, які можуть бути реалізовані на Житомирщині за кошти ДФРР

На Житомирщині комісія відібрала 17 проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2019 році, - інформує прес-служба ОДА.

Засідання комісії відбулося сьогодні, 14 травня, під керівництвом голови ОДА Ігоря Гундича та за участю голови обласної ради Володимира Ширми.

«Оцінка проектів відбувалася за вже відпрацьованим механізмом. Перевагу отримували ті, які мають більший масштаб, вищий ступінь впливу на вирішення проблем жителів, співфінансування з місцевого бюджету. Вже найближчими днями ці проекти будуть подані до Мінрегіону», – зазначив Ігор Гундич.

Відповідно до рейтингових оцінок, комісія відібрала 9 проектів галузі освіти, 1 – у сфері медицини, 1 ЦНАП, 3 проекти спортивної інфраструктури, 2 проекти у галузі культури та 1 проект екстреної медицини.

Відео дня

Нагадаємо, цьогоріч продовжиться реалізація 34 перехідних проектів з минулого року. На 2019 рік Житомирській області передбачили з ДФРР 278 млн грн, з яких 18,1 млн грн із всеукраїнського громадського бюджету.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up