Через борги Бердичівської РДА пільговиків відтепер безкоштовно не возитимуть

Через борги Бердичівської РДА пільговиків відтепер безкоштовно не возитимуть
Підприємство народного депутата України Олександра Ревеги через борги Бердичівської РДА припиняє возити пільговиків, крім учасників АТО та інвалідів І групи.

Оголошення про припинення перевезення розклеєні по місту.

«У зв’язку з відсутністю фінансування пільгових перевезень на приміських маршрутах Бердичівською РДА (заборгованість за І квартал 2016 року складає 986,7 тис. грн) з 21.04.2016 р. ТОВ «Бердичівське АТП- 11837» припиняє перевезення пасажирів усіх пільгових категорій за винятком: учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО, інвалідів І групи», – йдеться у повідомленні.

Заступник голови Бердичівської РДА Людмила Димидюк розповіла журналістам про те, що зараз ведуться перемовини з перевізником.

Відео дня

«Справа у тому, як ви знаєте, фінансування пільгових категорій було за рахунок державного бюджету, за рахунок надходження державної субвенції. У цьому році фінансування згідно постанови покладено на місцеві бюджети. І на даний момент, це питання вивчається. Завтра у нас сесія і ми буде це питання піднімати, і воно в стадії вирішення. У нас тільки два перевізника. Поки один відмовився, але з ним йдуть перемовини. Ми працюємо над цим питанням, аби не було соціальної напруги», – розповіла Людмила Димидюк.

У ТОВ «Бердичівське АТП-11837» журналістам повідомили, що їх власником є Ревега Олександр Васильович.

Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up