300 млн грн з обласного бюджету - на кредити молодим сім’ям, 19,5 млн грн - на дороги

300 млн грн з обласного бюджету - на кредити молодим сім’ям, 19,5  млн грн - на дороги

Депутати погодили зміни до обласного бюджету на 2018 рік.

Інформує прес-служба обласної ради.

Постійна комісія обласної ради з питань бюджету і комунальної власності 23 липня погодила зміни до обласного бюджету на 2018 рік.

У роботі комісії взяли участь голова обласної ради Володимир Ширма, голова облдержадміністрації Ігор Гундич та заступники керівництва області.

Відео дня

Про надходження коштів до обласного бюджету за 6 місяців поточного року та їх розподіл поінформував депутатів в. о. директора департаменту фінансів облдержадміністрації Леонід Мініч. За його словами, за півроку перевиконання обласного бюджету становить 50 млн грн. З цієї суми 25%, а саме 12,5 млн грн буде спрямовано на виконання депутатських повноважень, решта суми, майже 37 млн грн, розподілятиметься за пропозиціями обласної ради та облдержадміністрації.

Також буде розподілено 6 млн грн залишків освітньої субвенції та майже 300 млн грн спеціального фонду обласного бюджету спрямовуватимуться на надання кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво і придбання житла. На здійснення заходів із розвитку автомобільних доріг загального користування планують спрямувати майже 19,5  млн грн.

Опрацювала і погодила профільна комісія звернення управління охорони здоров’я облдержадміністрації щодо закупівлі витратних матеріалів для гострого гемодіалізу на суму 5 млн грн.

На постійній комісії депутати погодили програму підвищення енергоефективності будівель бюджетних установ та закладів у Житомирській області на 2018 – 2022 роки, яка спрямована на комплексне вирішення проблем, пов’язаних із впровадженням енергоефективності у бюджетній та комунальній сферах.

Насамкінець профільна комісія затвердила низку комунальних та кадрових питань.

Нагадаємо, що 26 липня відбудеться 17-а сесія обласної ради сьомого скликання.

Детальніше про підсумки роботи - у відео:

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Иванов Богдан

    Что значит на виконання депутатских повеоважень? Типа распилят))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up