У Житомирі відбулась прем’єра циркової вистави «WOOZU»

У Житомирі відбулась прем’єра циркової вистави «WOOZU»

У Житомирі 22 вересня відбулася гучна циркова вистава цирку КОБЗОВ - «WOOZU». Яскраві та емоційні, ні на що не схожі шоу - це приголомшливе поєднання акробатичних трюків, клоунади, акторської майстерності та бездоганної хореографії.

За роки свого існування цирк «KOBZOV» встиг підкорити серця мільйонів глядачів. Це яскравий приклад того, як завдяки пристрасті однієї людини, можна перетворити невеликий манеж на найбільший цирк країни.

Вся вистава від цирку об’єднана одною сюжетною лінією, в основі якої сумна історія сучасної дівчинки, чиї батьки зовсім не приділяють їй уваги. Мама постійно спілкується зі своїми друзями, а тато постійно зайнятий. На допомогу дівчинці приходить чарівник, разом із яким дівчинка збирає частини старовинної головоломки WOOZU.

Збираючи разом фрагменти головоломки, вона потрапляє у різні куточки планети, зустрічається з дивовижними тваринами і неймовірними людьми. Але щоб повернутися додому потрібно об'їхати всю планету в пошуках відсутніх частин.

Відео дня

Це справжній вир загадкових пригод. Чим обернеться ця подорож до країни екзотичних звірів і чи вдасться героїні повернутися додому?

«Сучасне, високотехнологічне шоу із застосуванням унікальних світлових ефектів», - ділиться враженнями після вистави житомирянка Анна. - В шоу задіяні унікальні і рідкісні тварини для цирку. Жираф, пара дресированих слонів, кенгуру, буйволи, зебри, страуси, тигри й верблюди і справжній алігатор!».

12 фур – саме стільки машин необхідно для того, аби привезти сценічне обладнання, костюми, та решту необхідного, аби встановити купол цирку та вже за 24 години розпочати виставу. Гострі відчуття, що притаманні традиційному цирку у поєднанні з театральною вишуканістю, створюють саме ту магію, завдяки якій глядач на кілька годин переноситься в уявний світ і забуває про повсякденність.

«Робота в цирку – це моє життя, у нас дуже гарний колектив, тому я повністю впевнений за кожного із них», - зазначив художній керівник «KOBZOV» Жиган Сергій..

Костюмовані номери, італійські артисти, єдиний в Україні повітряний політ, гімнасти без страховок! Танцювальні постановки від кращих хореографів України

«Світом ходить чутка, що цирк – це для дітей, але це шоу показує, що цирку всі віки підвладні. Номери для дітей чергувалися з номерами для дорослих. Мені теж було цікаво побачити на арені жирафа. А ще дуже сподобалися акробати, - розповідає житомирянин Дмитро.

Неймовірне шоу WOOZU - це справжні витвори циркового мистецтва! Також додатково проходять виставки: Огидний Я і міньйони, Веселий диліжанс, територія ZOOLAND, «Супергерої & Co», Dino Park.

У Житомирі циркова вистава відбуватиметься протягом 22 - 25 вересня біля ТРЦ «Глобал UA».

Previous Next

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up