Житомиряни про нову схему руху на майдані Соборному. ОПИТУВАННЯ. ФОТО

Житомиряни про нову схему руху на майдані Соборному. ОПИТУВАННЯ. ФОТО

У центрі Житомира, на площі Соборній, вже з’явилася нова розмітка кільцевого руху. Нанесенням її займається близько 10-ти комунальних працівників.

Поки що це тимчасова розмітка. Вона повністю відрізняється від попередньої. Житомирянам візуально вона подобається, водії – невдоволені, – журналісти редакції «20 хвилин» опитали містян щодо нової схеми руху.

«Взагалі виглядає краще, ніж було до цього. Сподіваюсь, що вона ще й буде зручною», - зазначає продавчиня Валентина, 45 років.

«Розмітка незручна, багато хто плутається під час керування. Важко нормально їздити», - наголошує водій Олексій, 39 років.

Відео дня

«Ми ще поки не їздили по новій схемі руху, проте ми про неї читали. Здається, має бути зручно, але тут ще багато що залежить від якості нанесення розмітки і від того, як будуть їздити наші водії», - розповідає водій Іван, 52 роки.

«А який сенс в цій розмітці, якщо вона незручна? Попередня теж була не дуже, але ця взагалі має дивний вигляд, і поки що ніхто не розуміє цю схему руху», - розповідає підприємниця Ілона, 38 років.

Залишається сподіватися, що розмітка полюбиться водіям Житомира і що нова схема руху буде безпечною.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Сергій

    Такої маячні не бачив ні в Україні, ні в Бєлорусії, ні в Прибалтиці, ні в інших странах Європи. Якомусь владоутримувачу для розважання місця не вистачило, ось і підсовують цю маячню, як турботу про Житлмирян, а про безпеку руху геть забули
  • виктор

    дебилизм чистой воды! выехать со стороны киевской на кольцо очень сложно,нужно выезжать на встречку и пропускать как встречный поток так и попутный с победы! в час пик пробки аж до светофора на театральной!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину 10:20 17-річний парубок ошукав пенсіонерку з Коростеня на 900 доларів та 13 тисяч гривень, налякавши звісткою про ДТП з її дочкою Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up