Житомирські автогерої: головні порушники ПДР за тиждень

Житомирські автогерої: головні порушники ПДР за тиждень

Гуляючи Житомиром, часто можна спостерігати картину, як авто припарковане не за правилами, водії повертають, не вмикаючи покажчика повороту, виконують розворот, де їм заманеться, або не дотримуються елементарних правил дорожнього руху.

Журналісти «20 хвилин» зібрали з соцмережі Facebook найбільш кричущі випадки порушень житомирськими водіями. Місто має знати своїх «героїв».

  • Любитель футболу

Автор фото пише, що на території дитячого майданчика спеціально цьогоріч висадили дерева, щоб не перетворювати його на парковку, проте не усіх це зупиняє. Ось водій сірого «фольцу» чхав на дерева, зупинився, де йому було зручно. Якщо придивитись на фото, праворуч від автівки видно повалену молоду берізку, в коментарях пишуть, що наступного дня після публікації дерево прибрали. Житомиряни бурхливо оцінили ситуацію, пропонуючи радикальні методи, які ми не заохочуємо.

Відео дня

 «Водій ще буде обурюватися, що ви не зробили там йому парковку», – прокоментував Volodymyr Gerasymov.

«Тільки проколоті колеса допомагають прозріти», – написав Михайлович Темп-С.

«Дзвоніть на 102. Дуже дієво – 300 грн штрафу», – зауважила Людмила Блащук.

«Балон піни – і всі проблеми зникли. Або пляшку зеленки на машину, і маляру буде робота», – радикально налаштований Олександр Яйло.

 «Есть хороший метод проучить и недорогой: облить зелёнкой или йодом», – солідарний із попереднім коментарем Сергей Удачный.

  • Стою, де хочу…

 «Когда нет возможности подъехать под двери школы, то стану на газон. А школа потом новый сделает, да?» – підписав фото автор Александр Кипиш.

На жаль, таких водіїв не одиниці: паркування на газоні для Житомира – це звична річ, деякі водії ще й посперечатися не проти у тому, що вони праві, припаркувавшись на зеленій зоні.

 «Там неоднократно просилось у директора школы закрыть ворота. Итог как видно», – зауважила Кумычко Алеся.

 «Никакого значения. Раз люди привыкли защищать только свои интересы, вместо учета интересов каждого, ничего хорошего не будет – соответствено, и никакого значения мысли об автостоянке не имеют», – прокоментував Сергій Неділько.

 «А де газон? Бо прийде дядько з муніципальної інспекції і скаже: "А где... тут зеленая зона? "» – написала Тамара Данилюк.

  • Горе-водій

Припаркувався там, де сподобалось, незважаючи на ПДР, мешканців будинку та просто на пішоходів.

«Инспекция по парковке ещё работает в Житомире? Не видел их ни разу», – цікавиться Константин Зралко.

«Хочу такой икс себе. Кстати, а где же полиция, которая там курсирует каждые 5 минут?» – запитує Оксана Петровна.

  • Коли чхати хотів на інших

У нас тут цілий комплекс порушень на одному фото: і 2 метри для пішоходів не врахував, і від пішохідного переходу дозволену відстань не відміряв.

«Народ не трамвай і по дорозі обійде», – жартує Володимир Кондратюк.

«Це щоб усі номер бачили», – натякає на «блатний» номер Сергій Щербань.

«Красиво жить не запретить», – зазначив Serhii Nikitin

«Труба газовая точно лишняя», – написав Николай Мартыненко.

Будемо мати надію, що всім «героям» сьогоднішньої рубрики прийдуть «листи щастя» у вигляді штрафів за неправильно припарковані автомобілі та порушення правил дорожнього руху. А інших водіїв це змотивує навіть не думати про можливість порушити ПДР.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up