За добу відбуксирували 73 транспортних засоби

За добу відбуксирували 73 транспортних засоби

У зв’язку з погіршенням погодних умов, пов’язаних з інтенсивними опадами, упродовж минулої доби рятувальниками  здійснено по області 19 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт та надання допомоги населенню.

Зокрема, на 217 кілометрів автодороги Київ-Ковель в Олевському районі бійці ДСНС 17-ї державної пожежно-рятувальної частини прибрали з проїжджої частини сухе дерево, що впало перед вантажівкою, пошкодило передню частину двох автівок і перекрило рух транспорту. За півгодини аварійну ситуацію вдалося ліквідувати.

Також за допомогою автомобілів підвищеної прохідності вилучено зі снігових заметів 73 транспортні засоби, в тому числі 2 маршрутні автобуси у Радомишльському районі та с. Закусили Народицького району.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Найважчими видалися спуски та підйоми на мостах у м. Житомирі (на Подольському мосту, Бердичівському, Київському та Чуднівському напрямках).

Відео дня

Зокрема, особовий склад частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС Житомирщини та державних пожежно-рятувальних частин Житомира упродовж доби на цих ділянках відбуксирував 53 одиниці техніки – переважно вантажівок та тролейбусів, що не змогли виїхати під гору чи перекрили рух на мостах обласного центру.

Також внаслідок несприятливих погодних умов минулої доби від електропостачання відключено 7 населених пунктів у Радомишльському районі, 1 – в Ємільчинському та 12 – в Коростишівському районах.

Складні погодні умови залишатимуться і 19 грудня. У зв’язку зі сніговими заметами рятувальники просять населення утриматися від виїзду на власному транспорті.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up