Їздив без прав та ще й намагався дати хабар - у Черняхові затримали горе-водія

Їздив без прав та ще й намагався дати хабар - у Черняхові затримали горе-водія

11 січня у смт Черняхові поліцейські сектору реагування відділу поліцейської діяльності №1 Житомирського райуправління зупинили для перевірки автомобіль «ВАЗ-2106».

За кермом знаходився 30-річний місцевий житель. Він не мав водійського посвідчення та, як з’ясували поліцейські, ніколи його й не отримував, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

 Однак це не завадило чоловікові вже не вперше сісти за кермо автомобіля – раніше правоохоронці вже викривали його у такому правопорушенні.

Тож інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування…) КУпАП. Законодавством повторне вчинення такого правопорушення карається штрафом в розмірі 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортним засобом на строк від 5 до 7 років.

Відео дня

Аби уникнути покарання, чоловік прийшов до поліційного відділку та запропонував поліцейському, який готував матеріали для направлення до суду, грошову винагороду.

Факт пропозиції хабаря задокументували працівники слідчо-оперативної групи Житомирського райуправління поліції. Докази протиправного діяння вилучили.

Нині розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом від 17 000 до 68 000 гривень або обмеженням чи позбавленням волі на строк від 2 до 4 років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (43)
  • Ирина Кочеткова

    Не взяв патруль-візьме прокурор....
  • Віктор Сахневич

    При.свідках.дав.мабуть----треба.як.в.лкарні.в.карман.халата.класти.і.все.було.б.добре
  • Сергей Гончарук

    Интересует сколько у нас людей ездит без прав и бухими ??? Откройте страничку любого суда и список дел на неделю посмотрите. ДА ничего страшного же не случилось и не случится.... Во всем виновата полиция ... Тут просто без прав поездил, там кто то просто после 0,5 на 2-х сел за руль. Ничего страшного.     Можете сходить к зубному или врачу без диплома и лицензии полечится - может тоже ничего страшного не случится. :)
  • Максим Сотніченко

    Ой, коментатори, а хто як не ви, зараз пропагандуєте корупцію? Мало дав? Чи без водійського посвідчення зараз норма їздити? То давайте на роботу візьмемо хірургів без диплому, або стоматолога) а чого б і нє 😅 які ж ви тупі, вам не ЄС, а в совок

    Євгеній Мар'яненко reply Максим Сотніченко

    Максим Сотніченко так уже багато і хєрургів, і спєрматологів.

keyboard_arrow_up