Які послуги надаються сервісними центрами МВС Житомирської області в умовах подовженого карантину

Які послуги надаються сервісними центрами МВС Житомирської області в умовах подовженого карантину

Загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 3 квітня включно, продовжено на 21 день – до 24 квітня включно. Відповідне рішення Уряд ухвалив 25 березня 2020 року. Відтак у сервісних центрах МВС карантин також продовжено.

Починаючи з 19 березня, у сервісних центрах МВС для забезпечення своєчасного і повного проведення профілактичних і протиепідемічних заходів тимчасово змінено режим роботи та призупинено надання фізичним та юридичним особам більшості послуг.

Разом з цим сервісні центри МВС продовжують надавати невідкладні послуги. До тих, що вже надаються, додали реєстрацію нових вантажних автомобілів, автобусів, причепів і напівпричепів, що використовуються для забезпечення діяльності об’єктів критичної інфраструктури, а саме – для медичних закладів, комунальних господарств, фармакологічних підприємств тощо.

“На період карантину важливо надавати підтримку критично важливим об’єктам інфраструктури, що мають велике значення для забезпечення функціонування інфраструктури населених пунктів. Тому, реєстрація нових транспортних засобів вкрай необхідна на теперішній час” – зауважив заступник начальника ГСЦ МВС Юрій Смольянінов.

Відео дня

Відтепер, починаючи з 27 березня 2020 року, чергові сервісні центри МВС будуть приймати документи для здійснення державної реєстрації зазначених вище нових транспортних засобів через електронні канали зв’язку.

Для отримання послуги надсилається до чергового сервісного центру МВС наступний пакет документів:

Після перевірки сканкопій документів працівник призначає дату та час для отримання оригіналів документів, внесення заявником обов’язкових платежів і безпосередньої видачі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та номерних знаків у цьому сервісному центрі МВС.

Нагадуємо перелік невідкладних послуг, які наразі надаються сервісними центрами МВС:

Ці послуги будуть надаватися за попереднім записом черговими сервісними центрами МВС. Їх адреси та номери телефонів можете переглянути на сайті. Зокрема, в Житомирській області працює ТСЦ МВС № 1841, що знаходиться за адресою Житомирський р-н, с. Довжик, вул. Богунська, 1А, телефон (0412) 43-20-05.

Також нагадуємо, що через Електронний кабінет водія ви можете замовити онлайн:

Ще дистанційно можливо замовити та отримати в електронному вигляді довідку про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за телефоном: (044) 290-19-88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС. Дізнатися новини сервісних центрів MBC – на сайті hsc.gov.ua.

Регіональний сервісний центр МВС

в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up