У Житомирському районі під колеса вантажівки потрапила 18-річна дівчина

У Житомирському районі під колеса вантажівки потрапила 18-річна дівчина

За добу у Житомирському районі поліцейські задокументували дві ДТП із травмуванням пішоходів. Нині тривають встановлення всіх обставин подій.

Водночас правоохоронці закликають учасників дорожнього руху суворо дотримуватись правил безпеки, враховувати час доби та погодні умови, рухаючись автошляхами, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

31 травня близько 20:00 на 188 км автошляху Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, поблизу с. Пряжева, під колеса вантажівки потрапила 18-річна жителька Житомирського району.

Попередньо, водій автомобіля «Mercedes-Benz», 43-річний житель Вінниччини, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив наїзд на дівчину, яка рухалася по пішохідному переходу.

Відео дня

У результаті ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні.

Близько 23:15 ДТП сталася на 187 км цього ж автошляху, поблизу смт Гуйви. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Toyota Corolla», 41-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Житомира, на неосвітленій ділянці дороги вчинив зіткнення з пішоходом, який переходив дорогу.

У результаті ДТП пішохід, 55-річний житомирянин, отримав травми та був доставлений до житомирської міськлікарні. У чоловіка окрім травм медики зафіксували стан алкогольного сп’яніння.

В обох випадках поліцейські вилучили транспортні засоби та розпочали досудові розслідування.

Водночас правоохоронці закликають учасників дорожнього руху дотримуватись правил безпеки.

Шановні водії, постійно виявляйте пильність стосовно пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Особливо будьте уважні в місцях можливої появи дітей на дорозі. Завжди враховуйте час доби та освітлення, погодні умови та стан дорожнього полотна. 

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту та інших перешкод. Пам’ятайте, що навіть за невеликої швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на автошлях, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. 

Будьте обережні!

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Irina Suroglaz

    Ужас
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up