У Житомирі 37-річна житомирянка за кермом фольксвагена збила велосипедиста

У Житомирі 37-річна житомирянка за кермом фольксвагена збила велосипедиста

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася увечері 1 квітня в обласному центрі, водій двоколісника отримав травми.  Нині триває досудове розслідування. Слідчі просять відгукнутися свідків та очевидців події.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, за повідомленням, що надійшло на спецлінію «102», близько 20.50 на вулиці І. Мазепи водій іномарки допустив зіткнення з велосипедистом, 55-річним місцевим жителем, який рухався назустріч. Після цього керманич автомобіля з місця події поїхав.

У результаті ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до відділення інтенсивної терапії обласної лікарні.

Упродовж години поліцейські встановили водія автомобіля «Volkswagen Touran», що був учасником ДТП. Попередньо, за кермом перебувала 37-річна житомирянка. Вона визнала свою провину.

Відео дня

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, проїздили у цей час повз та маєте записи з відеореєстратора , прохання звернутися до Житомирського відділу поліції ( м. Житомир, вул. Л.Українки, 17) або за телефонами (0412) 37-41-37, 093-38-94-312 чи на спецлінію 102.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та враховуйте присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Пам’ятайте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Шановні водії двоколісних транспортних засобів! Обов’язково використовуйте  захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up