У Зарічанах авто під керуванням житомирянки травмувало 8-річного хлопчика

У Зарічанах авто під керуванням житомирянки травмувало  8-річного хлопчика

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 травня близько 15.00 у с. Зарічанах. Унаслідок ДТП  травми отримав 8-річний школяр. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Daewoo Lanos, 52-річна житомирянка, рухаючись вулицею села, вчинила наїзд на пішохода, 8-річного місцевого жителя, - повыдомляэ відділ комунікації поліції Житомирської області.

Унаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до травматологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Нині поліція встановлює всі причини та обставини події.

Відео дня

Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту. Знімайте навушники, якщо рухаєтесь поблизу дороги – інакше ризикуєте не почути попереджувальних сигналів про наближення автомобілів та небезпеку.

Батькам варто нагадати дітям правила дорожнього руху та власним прикладом демонструвати їх дотримання. Нагадайте їм про заборону гратися поблизу дороги, бігати через автошлях, виїздити на дорогу та пішохідні переходи на велосипеді, роликах, бордах тощо. Подбайте про вашу безпеку!

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up