Тарифи на проїзд не підвищили: перевізники обіцяють мітингувати

Тарифи на проїзд не підвищили: перевізники обіцяють мітингувати

У п'ятницю 17 березня відбувся брифінг заступника міського голови Дмитра Ткачука щодо  ситуації з перевезенням мешканців міста у громадському транспорті.

 

Цього ж дня під час позачергового засідання виконавчого комітету  розглядалося питання про  підвищення перевізниками вартості проїзду. Міські депутати не підтримали дане рішення. Перевізники в свою чергу оголосили ультиматум: 20 березня вони не вийдуть на свої маршрути у випадку, якщо не будуть виконані їхні умови.

За словами заступника міського голови Дмитра Ткачука, такий шантаж є неприйнятним, тому було вирішено змінити підхід до вирішення проблеми.

«Маючи реальну загрозу, що перевізники не вийдуть на роботу в понеділок, може виникнути складність із рухом громадського транспорту. Ми запевняємо, що рух громадського транспорту максимально підвищимо. Транспортне управління забезпечить вихід більше ста одиниць техніки, – переконує Дмитро Ткачук, – водіїв приватних автомобілів просимо зрозуміти та здійснити певну акцію «Підвези сусіда на роботу».

Відео дня

Також влада звертається до водіїв власних автобусів та бусів, які готові здійснювати перевезення за тарифом 3 гривні, звертатися до транспортного управління Житомира.

Жанна Беркута 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up