Старий/новий маршрут №3: наскільки вигідний владі та містянам

Старий/новий маршрут №3: наскільки вигідний владі та містянам

Нагадаємо, що за ініціативи керівника автопарку ТТУ Романа Мусійчука свою роботу в Житомирі налагодив «рідкісний» маршрут, що сполучає Богунію з Корбутівкою без додаткових пересадок.

Сьогодні ми дізналися майбутні плани ТТУ щодо розширення транспортної системи міста, а також поцікавилися думкою самих користувачів громадського транспорту.

Направду цей маршрут дійсно можна вважати рідкісним, особливо якщо ти мешканець Богунії і тобі терміново потрібно дістатися Корбутівки. Раніше треба було чекати годинами, щоб дочекатися потрібного тролейбуса. Отож, саме цим і керувався Мусійчук, коли запропонував введення додаткового маршруту за цим шляхом.

«В першу чергу, ми не думали про рентабельність маршруту, ми турбувалися про зручність громадян. Та і взагалі ще надто рано думати про прибуток з цього маршруту», - прокоментував пан Роман моє запитання стосовно того, якою метою він керувався при запровадженні маршруту, а також що з цього має міський бюджет.

Відео дня

І дійсно, його правда стосовно того, що перш за все міські чиновники потурбувалися про комфорт містян.

«Я дуже рада, що новенькі зелені автобуси почали курсувати містом. Тепер я щоранку добираюся швидко і зручно з Богунії до площі Соборної», - поділилася власними враженнями від маршруту житомирянка Ольга.

На тлі такого позитиву не могла не поцікавитися особистою думкою керівника автопарку ТТУ щодо покращення транспортного сполучення для жителів району Крошні, на що він відповів: «На мою думку, мікрорайон Крошня забезпечено транспортним сполученням».

Ірина Хоцька

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів 15:00 Студенти Житомирської політехніки висадили понад 2400 сіянців дуба та сосни на території Коростишівського лісового господарства photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up