Протягом нічного чергування в Житомирі інспектори патрульної поліції виявили чотирьох водіїв з ознаками сп’яніння

Протягом нічного чергування в Житомирі інспектори патрульної поліції виявили чотирьох водіїв з ознаками сп’яніння

У ніч з 13 на 14 лютого, під час патрулювання провулку Прудний, інспектори патрульної поліції наздогнали автомобіль Chevrolet, водій якого перед цим пошкодив інший транспортний засіб на вулиці Покровській та залишив місце ДТП.

Про це повідомляє Патрульна поліція Житомирської області.

У водія автомобіля патрульні поліцейські виявили ознаки сп’яніння, оформлено відповідні адміністративні матеріали.
Інший випадок мав місце на вулиці Вітрука, а саме водій автомобіля Mazda не увімкнув покажчик повороту, чим порушив правила дорожнього руху. Надалі, під час проведення обстеження водія у медичному закладі зафіксовано 1.83 проміле. На водія транспортного засобу оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП та винесено постанову.
Надалі, на вулиці Дмитра Донцова, за порушення правил дорожнього руху інспектори патрульної поліції зупинили транспортний засіб Peugeot. Під час спілкування з водієм транспортного засобу патрульні виявили у останньої ознаки алкогольного сп’яніння. В ході обстеження водія у Житомирському наркологічному диспансері зафіксовано 1.33 проміле. На водія транспортного засобу оформлено протокол за ст. 130 КУпАП та винесено постанову.
Ще один випадок керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння патрульні зафіксували на вулиці Київська. За порушення ПДР України інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Renault та в ході спілкування з керманичем, патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти освідування у встановленому законом порядку водій відмовився, як наслідок патрульні поліцейські оформили протокол за ст. 130 КУпАП та винесли постанову.
Нагадуємо, що керування автомобілем з ознаками алкогольного або наркотичного сп’яніння — заборонено

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up