ZIK пропонує: «Почни з себе!» (Прес-служба ZIK)

ZIK пропонує: «Почни з себе!» (Прес-служба ZIK)
ZIK пропонує: «Почни з себе!»
Уже в цю суботу, 5 грудня, о 22:30 в ефірі телеканалу ZIK стартує антихам-шоу «Почни з себе». Вперше програма, ініціатором якої стали самі телеглядачі, опиниться на телеканалі з загальноукраїнськими амбіціями. Вона закликатиме глядачів до активної громадянської позиції та небайдужості до побутових речей, від яких залежить комфорт й якість нашого повсякденного життя. Для тих, хто звик шукати винних у своїх негараздах, цей проект стане справжнім холодним душем.
«Почни з себе» – не банальний дайджест дорожньо-транспортних пригод із повчальними коментарями за кадром, а реальна «жива» робота журналістів у якості ведучих, операторів, захисників громадського порядку та, без перебільшення, справжніх активістів руху «Патруль "Антирагуль"». Тим паче, що у випадку із «Почни з себе» ZIK просто підтримав ініціативу, яка йде від свідомих представників громади.
 
  «Ми добре розуміємо, що програма є конфліктною. Люди звикли вважати винними кого завгодно, ми ж примушуємо дивитися у дзеркало. Звісно, це провокує безліч скандальних ситуацій. Але ми готові до такого. Маємо на меті розворушити суспільну свідомість та соціальну відповідальність за свої вчинки», – коментує концепцію нової програми керівник департаменту соціально-економічних проектів телеканалу ZIK Ольга Мовчан.
 
  «Легка та жвава подача, динамічні сюжети, значуща інформація – головні особливості форми. А щодо змісту, то сміття поруч з урною, неадекватне паркування, зіпсовані продукти на поличках супермаркетів, горілка на дитячому майданчику, куріння на зупинках громадського транспорту – все це наш матеріал. Ми нікого не вчимо жити - самі не безгрішні. Рагулізм, проти якого боремось, – це не порушення закону чи певних суспільних норм, а їх відверте несприйняття. Європа починається з нас, нашої культури виховання, нашої моделі поведінки та поваги до інших. Саме це лежить в основі демократії, де кожен має право розмахувати кулаками, доки вони нікого не торкаються. Почнемо з себе і зміни прийдуть», – переконаний керівник та співведучий проекту Віталій Землянко.  
 
  Автори антихам-шоу закликають однодумців приєднуватись до громадського руху і створення телепрограми за допомогою соцмереж:https://www.facebook.com/groups/pochnyzsebe/ та https://vk.com/pochnyzsebetv 
 
  Отож дивіться нетривіальний проект про тривіальну українську буденність «Почни з себе» в ефірі телеканалу ZIK  з 5 грудня щосуботи  о 22:30.
    
  Телеканал ZIK розпочав свою роботу 1 вересня 2010 року. Проекти виходять із двох студій – ZIK-Львів і ZIK-Київ, яку було відкрито 25 травня 2014 року. На початку цієї осені, 1 вересня, телеканал відзначив 5-річчя свого мовлення.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up