Поліція розслідує ДТП з травмування пішохода у Звягелі

Поліція розслідує ДТП з травмування пішохода у Звягелі

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 січня близько 14:00 по вул. Житомирській у районному центрі, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Golf», 39-річний житель Запорізької області, рухаючись вулицею міста, вчинив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях.

У результаті ДТП пішохід, 42-річний житель Сумщини, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до травматологічного відділення міської лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відео дня

Поліція звертається до водіїв транспортних засобів: постійно виявляйте пильність стосовно пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Особливо будьте уважні в місцях можливої появи дітей на дорозі. Дотримуйтеся швидкісних режимів. Вам належить головна роль у попередженні ДТП.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up