Патрульні поліцейські під час перевірки житомирських маршруток скали 159 адміністративних матеріалів

Патрульні поліцейські під час перевірки житомирських маршруток скали 159 адміністративних матеріалів

З 2 квітня на території Житомирської області працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції провели комплекс цільових заходів під умовною назвою «Перевізник».

За даний період працівниками патрульної поліції в Житомирській області на території обслуговування було оглянуто 822 автобуси, які використовуються для надання послуг з превезення пасажирів. В тому числі 39 автобусів, що використовуються для перевезення організованих груп.

Про це журналістам «20 хвилин» повідомив речник управління патрульної поліції в Житомирській області Ігор Іванюк.

«З усієї кількості перевірених транспортних засобів виявлено 31 автобус з технічною несправністю. Крім того, з 20 квітня патрульними виявлено 159 порушень законодавства водіями автобусів (порушення правил дорожнього руху, відсутні документи тощо», - розповів Ігор Іванюк.

Відео дня

Також виявлено 51 випадок вдхилення від визначеного маршруту або незаїзд на автостанції.

«Відповідно до даних правопорушень патрульними складено 159 адміністративних матеріалів, серед яких - 18 випадків керування автобусом без відповідних документів, 24 — керування автобусами, які не пройшли обов'язковий технічний контроль, 13 — перевезення пасажирів понад встановлену кількість, 4 випадки порушення правил зупинки під час здійснення посадки пасажирів і стоянки в місцях масових відправлень пасажирів», - зазначив  речник управління патрульної поліції в Житомирській області.

Крім того, поліцейськими було вжито заходів до 7 посадових осіб, зокрема до техніків, які зобов'язані здійснювати огляд транспортних засобів перед виїздом з автопарку.

«Усі, на кого були складенні адміністративні матеріали, заплатять штраф, а також у майбутньому з цими перевізниками вже більше розбиратиметься управління транспорту», - наголосив Ігор Іванюк.

Додамо, 6 травня, близько 24-ї години, під час патрулювання по вулиці Перемоги поліцейські помітили прибиральну машину, котра рухалась з порушенням правил дорожнього руху.
Під час спілкування з водієм транспортного засобу патрульні виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння. Як наслідок, патрульними поліцейськими складено адміністративний протокол, що буде передано до суду.

Алла Герман

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up