На Житомирщині під колесати трактора загинув його водій

На Житомирщині під колесати трактора загинув його водій

Сьогодні близько опівночі у Ємільчинському районі перекинувся трактор. Водій, який опинився під ним, загинув на місці від отриманих травм. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.  

Про ДТП на грунтовій дорозі з села Синявки у напрямку автодороги Майдан Копищанський-Котлярка до поліції повідомив інший водій, який проїздив у попутному з трактором напрямі за кілька хвилин потому. Чоловік побачив перекинуту на узбіччі техніку і зателефонував на «102».

Згодом з’ясувалось, що за кермом трактора перебував 43-річний житель  с. Ставки. Від отриманих у результаті ДТП ушкоджень він загинув.

Відео дня

 

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські перевіряють інформацію щодо перебування кермувальника трактора у нетверезому стані та водночас застерігають учасників дорожнього руху: дорога не прощає легковажності та злочинної безпечності. Алкоголь та водіння транспортним засобом – речі несумісні, інакше – біда неминуча.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up