На залізничній колії неподалік Дубрівки Звягельського району під колеса пасажирського потяга потрапив пішохід

На залізничній колії неподалік  Дубрівки Звягельського району під колеса пасажирського потяга потрапив пішохід

Уночі 2 грудня у Дубрівській сільській громаді під потяг потрапив місцевий житель. Унаслідок отриманих травм чоловік загинув.

Поліцейські встановлюють всі обставини події, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Попередньо, близько 4:45 на залізничній колії неподалік с. Дубрівки Звягельського району під колеса пасажирського потяга, що прямував у напрямку м. Києва, потрапив пішохід.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліцейської діяльності №1 (м. Баранівка) Новоград-Волинського РВП. Правоохоронці зібрали першочергову інформацію та встановили особу загиблого – 51-річного місцевого жителя.

Відео дня

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація – ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

Перед тим, як увійти у небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближені до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга. Будьте уважні та обережні!поліція з’ясовує обставини загибелі на залізниці жителя звягельщини

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Сніжаночка Ющенко

    😭😭😭😭😭😭 невіііірюююю таточко земля тобі пухом вічна пам'ять 😭😭😭😭 завжди будемо пам'ятати 😭😭😭

keyboard_arrow_up