На трасі Київ-Чоп під Житомиром поліцейські припинили незаконні автоперегони

На трасі Київ-Чоп під Житомиром поліцейські припинили незаконні автоперегони

21 травня 2023 року працівники відділу поліції № 1, патрульна поліція Житомирської області спільно з спецпризначенцями РПОП припинили несанкціонований масовий захід і склали адмінматеріали на організатора, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.  

Місцем проведення організатори обрали ділянку автомобільної дороги державного значення М-06 Київ – Чоп (на даний час ця ділянка закрита для проведення капітального будівництва північного обходу міста Житомира).

Організатори заходу не погодили проведення перегонів з обласною військовою адміністрацією або ж з органами місцевої влади.

Нагадаємо: Законом України про «Про правовий режим воєнного стану» (ч.1 ст.19) в умовах правового режиму воєнного стану заборонено проведення масових зібрань та акцій.

Відео дня

Тож поліцейські припинили несанкціонований захід і склали на організатора адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 185-1 КУпАП.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (7)
  • Володимир Клименко

    Хтось (хреноово)кришував..За ким полюють військомати не влаштовують перегони,в них почалися сільхозроботи.
  • Рома Чепель

    Краще б наші правоохоронці займалися корупційними правопорушеннями, та " взятками" зібралися хлопці та дівчата поганяти на закритій трасі, нехай ганяють. Тим більше в їх оголошенню написано" Збір на ЗСУ" це з однієї  сторони , а з іншої зараз всі прикриваються що збирають на ЗСУ
  • Галина Шевчук

    Нехай не дуріють , а поїдуть на схід , та покажуть там свої перегони , а то як стати на захист батьківщини , то нема кому , а як ,,дурью ,, маятись то є кому
  • Валерий Снигуровский

    Приїхала публіка з сходу та півдня. Їм млосно, скучно, хочеться драйву, вражень, втіхи. Попертися звільняти свої домівки та йти до ЗСУ-ЇМ НЕ НА ЧАСІ, та й вони мірниє..
    Ось таке саме мочили - в Харкові, Одесі..

    Валерий Снигуровский reply Валерий Снигуровский

    Федор Ганцалев ти хоч день було в армії,  крендель з  Брусилова..

    Валерий Снигуровский reply Валерий Снигуровский

    Федор Ганцалев коли на мене шинель строчили, на тебе щось дрочи...

    Федор Ганцалев reply Валерий Снигуровский

    Валерий Снигуровский ти герой;  на якому напрямку воюєш ?

keyboard_arrow_up