На Романівщині легковик зіткнувся з возом: керманич останнього помер від отриманих травм

На Романівщині легковик зіткнувся з возом: керманич останнього помер від отриманих травм

Наразі поліція з’ясовує обставини автопригоди, яка сталася увечері 16 листопада поблизу с. Врублівки.

Як повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області, водій автомобіля «Kia Sorento», 24-річний житель селища Любара, рухаючись автодорогою Шепетівка – Чуднів - Бердичів, здійснив зіткнення з гужовим возом під керуванням 34-річного жителя с. Пилипо-Кошарів Миропольської громади.

Унаслідок ДТП керманич воза отримав серйозні тілесні ушкодження. Попри зусилля медиків врятувати життя чоловікові не вдалося.

Відео дня

 

Нині поліція встановлює всі обставини події у рамках розпочатого кримінального провадження.

Водночас правоохоронці звертаються до учасників дорожнього руху, закликаючи до суворого дотримання правил і заходів безпеки. Водіям автомобілів варто пам’ятати, що керманичі гужових повозок та двоколісних транспортних засобів – повноправні учасники дорожнього руху. Тож виявляйте взаємну повагу та дбайте про безпеку.

Крім того, водіям підвод поліцейські нагадують, що керувати гужовим транспортом дозволяється особам, не молодшим 14-річного віку. Гужовий віз (сани) повинен бути обладнаний світлоповертачами: спереду білого кольору, ззаду - червоного. Для руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості на гужовому транспорті необхідно увімкнути ліхтарі: спереду - білого кольору, ззаду - червоного кольору, що встановлюються з лівого боку воза. У разі виїзду на дорогу з прилеглої території або з другорядної дороги в місцях з обмеженою оглядовістю водій воза повинен вести тварину за вуздечку, повід.

Пам’ятайте, що від відповідальності кожного учасника дорожнього руху залежить життя та здоров’я інших людей!

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up