На Олевщині травми у ДТП отримав велосипедист

На Олевщині травми у ДТП отримав велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 листопада близько 17.20 у с. Лопатичах Олевського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ЗАЗ DAEWOO LANOS» 27-річний житель району, рухаючись по дорозі в с. Лопатичах, не вибрав безпечної швидкості руху та, не врахувавши темну пору доби, здійснив наїзд на велосипедиста, 75-річного місцевого жителя, - інформує відділ комунікації поліції  Житомирської області.

Унаслідок ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до районної лікарні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Відео дня

Шановні учасники дорожнього руху! Поліція вкотре закликає до неухильного дотримання правил безпеки. Пам’ятайте: темна пора доби є одним із чинників, що підвищує ризик потрапляння у ДТП. Відтак при керуванні транспортними засобами в умовах недостатньої видимості не забувайте дотримуватись особливих заходів безпеки та будьте максимально уважні. Обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями, водіям двоколісних транспортних засобів варто використовувати одяг зі світловідбиваючими елементами. Користуйтеся захисними пристосуваннями (пасками безпеки, мотошоломами тощо), дотримуйтеся безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up