На автодорозі Київ — Чоп зупинили вантажівку з п'яним водієм, вміст алкоголю в крові якого перевищував норму в 13 разів

На автодорозі Київ — Чоп зупинили вантажівку з п'яним водієм, вміст алкоголю в крові якого перевищував норму в 13 разів

Про це повідомила Патрульна поліція Житомирщини.

Учора, близько 21-ї години, патрульні отримали повідомлення від громадянина про те, що автодорогою Київ — Чоп рухається вантажний автомобіль Renault з напівпричепом, за кермом якого перебуває водій, ймовірно, з ознаками алкогольного сп'яніння, порушує правила дорожнього руху — здійснює виїзди на смугу зустрічного руху.

Охоронці порядку виявили автомобіль, що підпадав під орієнтування, на 153 км автодороги Київ — Чоп.

Під час спілкування з водієм та перевірки його документів патрульні виявили, що чоловік справді має ознаки алкогольного сп'яніння.

Відео дня

Громадянин погодився пройти освідування на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — 2,49 проміле алкоголю, що майже в 13 разів перевищує допустиму норму. Але з результатом огляду водій не погоджувався тому виявив бажання пройти огляд на визначення стану сп'яніння у медичному закладі. Однак, прибувши в медичний заклад, 49-річний керманич відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння.

Патрульні склали на водія протокол за ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп'яніння), винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Автомобіль порушника доставили на майданчик тимчасово затриманих транспортних засобів.

Закликаємо водіїв бути особливо уважними та відповідальними у такий нелегкий час для нашої країни та не сідати за кермо у стані сп'яніння!

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up