Мерседес проти підводи: у Любарському районі внаслідок ДТП у реанімації опинився керманич возу

Мерседес проти підводи: у Любарському районі внаслідок ДТП у реанімації опинився керманич возу

Про дорожньо-транспортну пригоду до поліції повідомив 19-річний пасажир легковика-учасника ДТП, яка сталася 30 вересня близько 19:50 у селі Великій Волиці Любарського району.

Попередньо, 28-річна водійка автомобіля «Mercedes Sprinter», рухаючись вулицею села, не впоралася з керуванням та здійснила зіткнення з гужовим возом, що виїхав їй назустріч із прилеглої вулиці, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Унаслідок ДТП керманич підводи, 60-річний житель с. Великої Волиці, отримав ушкодження, з якими його було доставлено до реанімаційного відділення Любарської лікарні.

Нині поліції встановлює усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відео дня

Водночас поліція звертається до водіїв автівок: неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та не перевищуйте швидкість. Завжди враховуйте пору доби, погодні умови, стан дорожнього покриття та навколишню обстановку.

Керманичам підвод правоохоронці нагадують, що гужовий віз (сани) повинен бути обладнаний світлоповертачами: спереду білого кольору, ззаду — червоного. Для руху у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості на гужовому транспорті необхідно увімкнути ліхтарі: спереду — білого кольору, ззаду — червоного кольору, що встановлюються з лівого боку воза (саней). У разі виїзду на дорогу з прилеглої території або з другорядної дороги в місцях з обмеженою оглядовістю водій воза (саней) повинен вести тварину за вуздечку, повід.

Пам’ятайте, що від відповідальності кожного учасника дорожнього руху залежить життя та здоров’я інших людей!

Фото з мережі Інтернет

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up