КП УАШ вночі висипало на дороги Житомира 119 тонн піску

КП УАШ вночі висипало на дороги Житомира 119 тонн піску

Протягом дня роботи з прибирання снігу і посипання вулиць будуть продовжені.

Починаючи із 2-ї години, нічна бригада у складі 5-ти МАЗ ГЛОБУС, засипала місто пісчаносоляною сумішшю (ПСС), - повідомляє КП УАШ.


До 9-ї години ранку було оброблене майже все місто, висипано 119 т ПСС.
Зранку нова зміна, заступивши на чергування, відразу роз'їхалась по маршрутах обробляти вулиці протиожеледними засобами. Особлива увага приділяється мостам та підйомам/спускам.
На день, додатково буде залучено ще два великих автомобілі МАЗ і починаючи, із 13-ї години, коли, на дорогах накопичиться достатній об'єм перемішаної снігової маси, шість автомобілів МАЗ ГЛОБУС, сформують дві колони і почнуть розчищати автошляхи та, знову посипати ПСС.
По тротуарах зранку, починаючи із 5-ї години, ВЖРЕПИ та управляючі компанії вивели механізми для розчистки від снігу.
КП УАШ задіяло для прибирання 2 міні-навантажувача із щітками та відвалом, 4 малих вакумно-підмітальних машини Хако/Шмідт із відвалами та розкидачами бішофіту, 8 мотоблоків. Охоплені центральні райони, а також Крошня, Богунія, Перемоги.
Надалі роботи в такому режимі будуть продовжені протягом доби.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (7)
  • Дмитрий Келесиади

    Наверно очень быстро ездять что аж не видно было, а снег как лежал с 12 часов по ул Витрука так и до 16:00 никто не убирал
  • Дмитрий Келесиади

    Где они ездили???? З@ебали уже снега по колено на машине нельзя проехать  что б не зацепить кого то.. Суки мы вам налоги платим бешеные !!!
  • Тома Тамара Коваль

    почему не соль . ? снег тает от соли и не надо машины гонять просто так одну за другой
  • Korol Yaroslav

    Пиздешь !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up