ДТП на перехресті Київської–Хлібної у Житомирі: водій знепритомнів за кермом і помер

ДТП на перехресті Київської–Хлібної у Житомирі: водій знепритомнів за кермом і помер

У неділю, 8 березня, близько 12.00 у Житомирі стався трагічний випадок.

На перехресті вулиць Київської і Хлібної водій знепритомнів за кермом, у результаті автомобіль на якийсь час втратив керування і зіткнувся з іншим.

Разом з молодим чоловіком в салоні автомобіля перебувала його дружина. На місце прибула швидка допомога, молоду людину госпіталізували, проте, на жаль, врятувати її не вдалося – цього ж дня чоловік помер у лікарні.

Фото з місця аварії опублікував у соціальній мережі «Facebook» місцевий активіст Ігор Малі. «Денна аварія на перехресті Київська–Хлібна: водієві автомобіля стало погано, він втратив свідомість і потрапив в аварію, швидка їхала 40 хвилин, молоду людину без ознак життя відвезли в лікарню», – написав Ігор.

Відео дня

У відділі комунікації Національної поліції інформацію про ДТП підтвердили, повідомивши, що молодий чоловік був госпіталізований – лікарі робили все можливе, але, на жаль, чоловік помер.

Ігор Малі розповів: «Все сталося в районі обіду біля перехрестя Київська–Хлібна. За кермом їхав молодий чоловік разом з дружиною, і раптом йому різко стало погано: він втрачає свідомість, врізається в машину, його звідти дістають, хлопцю зовсім погано... Викликали «швидку»,  лікарі намагалися його реанімувати, відвезли його, а пізніше з'ясувалося, що він помер у лікарні».

Більше в аварії ніхто не постраждав, автомобілі отримали невеликі механічні пошкодження.

Після публікації матеріалу у житомирських ЗМІ до журналістів звернулася дружина загиблого, уточнивши опубліковану інформацію: «Владу було 24 роки. Епілепсії у нього не було, і він не працював у Польщі. Все життя він працював в Україні, дійсно, займався фарбуванням автомобілів. Дитини з нами також не було, він слава Богу був удома... Владу несподівано стало погано з серцем, і ми врізалися – я нічого не змогла зробити, намагалася, але...», – розповіла дружина загиблого.

Пізніше з’ясувалося, що «швидка» приїхала через 30 хвилин після того, що сталося. У загиблого залишилися молода дружина і син. Щиро співчуваємо рідним і близьким.

Руслан Мороз, Ольга Савицька

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (61)
  • Анна Палий

    Добре що не сталося летального випадку
  • Анна Палий

    На жаль "швидка" в наш час зовсім не швидка, на минулому тижні викликали, приїхали за годину!
  • Танюша Заруднюк

    Співчуваю(((
  • Елена Гончарук

    Как вызвать ... Скорую , надо подумать... может вона кому-то нужнее...а вам можно вызвать семейного врача......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up