До уваги водіїв! На Театральній - нові розмітка і схема дорожнього руху

До уваги водіїв! На Театральній - нові розмітка і схема дорожнього руху

На вулиці Театральна оновлено розмітку та з 27.06.2022 запроваджується нова схема організації дорожнього руху. Подробиці розповіли у Патрульній поліції області.

Відтак, від майдану Перемоги до Великої Бердичівської й у зворотньому напрямку з'явились смуги руху для громадського транспорту.

Нагадуємо, що відповідно до п. 17.1 Правил дорожнього руху України, на дорозі із смугою для маршрутних транспортних засобів, позначеній дорожнім знаком 5.8 5.8 "Дорога із смугою для руху маршрутних транспортних засобів" або 5.11 "Смуга для руху маршрутних транспортних засобів" забороняються рух і зупинка інших транспортних засобів (крім таксі та велосипедистів) на цій смузі.

Повідомляємо, що відповідно до ч. 3 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП передбачено штраф у розмірі 680 гривень.

Відео дня

Вкотре закликаємо водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та звертати увагу на встановлені дорожні знаки.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Юрий Кравченко

    А велосипедисти які будуть їздити в потоці машин повинні бути з правами так як мопеди А то заїдуть під машину ні дзеркал ні жилеток повертають як хочуть від ПДР далекі А потім включають дурку -я ж думав що так можна я ж не знав
  • Ole Lukoye

    Ця команда міськради вже дістала
  • Віктор Капітанюк

    Повторяется долбоебизм как с площадью
  • Igor Kuharuk

    Генії лять! Нехай депутати на стояку в міськраду прокдадуть собі полосу громадського транспорту. Навіть в Київі на вузьких дорогах це ствоило проблеми, а  тут з 2-х смуг віддають одну. Мені от цікаво подивитись на ту 100 метровку від площі Перемоги до Київської, як там організовано рух з двома перехрестями та виїздом з двору. Беззаперечна премія Дарвіна! Думаєте можна прийняти будь що тому що модне, а потім всі проблеми вирішити насильством? Але для "прямих" іншого шляху немає, бо вони не встані навіть уявити адекватного і продумнаного рішення. У нас тут весь транспорт стоїть в порбках і лять годинами нікуди не може доїхати. От прям їдеш 15 хвилин о 8:30 ранку з Мальованки черз центр міста і В.Бердичівську на Станішовку і думаш як жи ці пробки задовбали.

keyboard_arrow_up