У Житомирі триває акція «Янгол з великим серцем»

У Житомирі триває акція «Янгол з великим серцем»

Студенти будівельного коледжу ЖНАЕУ розпочали благодійну акцію «Янгол з великим серцем» на підтримку житомирянина Володі Каблова, який потрапив під тролейбус.

15 грудня перед засіданням депутатів Житомирської міської ради студенти будівельного коледжу презентували серію листівок «Янгол з великим серцем», щоб зібрати кошти на лікування Володі Каблова. Їх намалювала відома житомирська художниця Алла Юзепольська.

Благодійна листівка від житомирської художниці - це спільна праця багатьох небайдужих людей, хто щиро бажає допомогти сім'ї Володі Каблова. За останніми повідомленнями батька, Володя потребує декількох операцій та тривалого лікування.

«Кожен, хто придбає таку листівку, сам може хоча б на короткий час за невеликі кошти стати маленьким янголом для цього хлопчика», - зазначила керівник проекту «Листівки з любов’ю.Житомир» Тетяна Пелех.

Відео дня

З питань продажу листівок можна звертатися у фотоцентр на Скорульського, 2/11, торговий центр, студію Арт - Сервіс Багетна майстерня по Київській. Вартість листівки – 10 грн, постеру - 100 грн.

Усі кошти, виручені від продажу листівок та зібрані небайдужими людьми, будуть передані батькам хлопчика. Також усім небайдужим пропонуємо долучитися до збору грошей для лікування Володі.

Реквізити банківського рахунку:

Приват Банк: 5168757290572835 (Каблов Анатолій Володимирович)

Можете вказати причину переказу – на лікування дитини. (переказ коштів лише через термінал)

Окрім того, батько хлопчика відкрив ще одну Благодуйну картку Приват Банку для переказу грошей:

Приват Банк (Благодійна картка): 5168757312817861 (Каблов Анатолій Володимирович)

Нагадаємо, нещодавно у Житомирі стався трагічний випадок – дитину переїхав тролейбус. Хлопчик отримав численні травми.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up