Де Ви плануєте відпочивати влітку?

Де Ви плануєте відпочивати влітку?
Протягом тижня журналіст газети «20 хвилин» з’ясовував, де планують відпочивати житомиряни цього літа.

Юлія, адміністратор

Планую з’їздити відпочити у Львів, подивитися це чудове місто, хоча буду там не вперше. Хотілося б наприкінці літа відвідати Карпати та вдруге підкорити Говерлу.

Павло, тренер з тхеквондо

Відео дня

Улітку відпочинок пройде в рамках спортивного табору. Це будуть традиційні літні спортивні збори, що пройдуть орієнтовно в середині або другій половині літа.

Іван, студент

Поки що закінчую четвертий курс, потім маю вступити у вуз, і тільки після цього буде видно, куди і як я поїду відпочивати. Планую побільше займатися спортом, відвідувати різні гуртки. Якщо знайду вільний час, то відвідаю друга в Іспанії.

Віталій, студент

У цьому році відпочинок планую провести, подорожуючи автостопом. Швидше за все, це буде Західна Україна або ж Білорусія. Страху перед можливими небезпеками такого виду відпочинку не відчуваю, у мене з друзями є позитивний досвід.

Владислав та Ірина, фрілансер і програміст

Минулого року ми з’їздили на Говерлу з палатками, без усяких додаткових благ цивілізації, без посередників, дикунами. Нам настільки сподобалося, що хочеться ще раз на тиждень з’їздити в гори Карпати. Потім плануємо відвідати Івано-Франківськ.

Наталія, технічний редактор

Майже кожної суботи я відпочиваю в селі. У нас там є будиночок і невеличка ділянка. Там поруч є річка і кар’єр, де можна поплавати. Також поруч є ліс, куди можна сходити.

Роман,  дизайнер-фріленсер

Були плани поїхати влітку на кілька тижнів у Карпати з наметом, пожити трохи в лісах дикуном. Планую їхати з друзями.

Василь, громадський активіст

Збираюся відпочивати в Криму, але мало того, що я саме в Криму збираюся відпочивати, я збираюся відпочивати саме в українському Криму. Там, де на кримських скелях буде майоріти червоно-чорний прапор, де буде лунати патріотична музика, де будуть з людиною вітатися патріотично налаштовані кримські татари разом з українцями.

Яна, журналіст

Якщо буду відпочивати, то точно в Україні. За кордон цього року не поїду, бо в мене цього року весілля. Гадаю, що можна буде відпочити десь у Карпатах. До Криму не поїдемо, але він буде наш, і ми обов’язково до нього поїдемо.

Максим, боєць 44-ї окремої артилерійської бригади

Відпочивати цього року збираюся в зоні АТО.

Ірина, держслужбовець

Цього літа я буду працювати. У червні день молоді, дуже важливий місяць, і він увесь піде на підготовку цього заходу. У липні й серпні – оздоровча кампанія, забезпечення її роботи. Також підготовка до дня міста. Тому все своє гаряче літо я проведу на роботі.

Костянтин, голова громадської організації

Планую поїздку в Карпати на літо. Намет, рюкзак – і в гори на кілька тижнів. Хочеться трохи відпочити від цивілізації.

Аня, програміст

Хочу відпочити в Україні, відвідати ті місця, у яких давно не була. Наприклад, Рівне, Луцьк. Також хочу потрапити на фестиваль українського опору «Бандерштат». Можливо, відвідаю південніші від нас області, у яких ще не була. Західні я вже всі об’їздила.

 
Коментарі (1)
  • Sunny Ok

    А что в Турцию никто не едет? да ладно :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up