Зміни на краще тривають – у центрі Житомира запрацювало нове відділення “Стандарт Банк” (новини компаній)

Зміни на краще тривають – у центрі Житомира запрацювало нове відділення “Стандарт Банк” (новини компаній)
24 листопада відбулося урочисте відкриття нового офісу Житомирського регіонального відділення “Стандарт Банк”. Нині офіс розташований у центральній частині Житомирщини за адресою: вул. Перемоги, 4. Графік роботи нового відділення: з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 години. Субота та неділя — вихідні дні.

Серед його переваг не тільки сучасний дизайн приміщення, а й практичність та комфорт. Зручність нового місця розташування, приємна атмосфера та професіоналізм співробітників відділення сприятимуть швидкому та якісному обслуговуванню, підвищенню довіри клієнтів до банку. Таким чином “Стандарт Банк” зробив ще один крок на шляху вдосконалення власної мережі відділень. Банк відповідає найвищим вимогам та обладнаний всім необхідним, щоб забезпечити обслуговування клієнтів на найвищому  рівні найкращих європейських стандартів. Завдяки оснащенню сучасним устаткуванням і комунікаціями, клієнтам гарантується висока якість сервісу та оперативність здійснення фінансових операцій.

У новому відділенні клієнти зможуть отримати весь спектр банківських послуг для юридичних та фізичних осіб, зокрема, розмістити депозити, відкрити поточні рахунки, переказати кошти, здійснити операції з валютою та отримати кредити. “Стандарт Банк” являється переможцем в номінації  “Банк – лідер по рівню позитивної ділової репутації“.

Очолює відділення Надія Іванівна Антонюк – кваліфікований керівник з 10–річним досвідом роботи у банківській сфері. Свій авторитет Надія Іванівна заслужила завдяки ініціативі, ентузіазму та відданості своїй професії. Це людина, яка не боїться труднощів, може прийняти рішення в максимально короткі терміни, готова взяти на себе відповідальність та забезпечити дуже важливу частину життєдіяльності країни. Головною метою в своїй роботі, пані Надія визначає – виконання плану з найкращим результатом, досягнення поставлених цілей та задоволення потреб клієнтів.

Відео дня

На церемонії  офіційного відкриття відділення були присутні і перші клієнти відділення: родина Веселик, родина Місюрових, Руденко О.О., Ілюк А.Л. Голова Правління “Стандарт Банк” Микола Олександрович Мірошник,  перерізав урочисту стрічку та розповів з якої сторони себе позиціонує Банк.

Наш Банк на ринку 5 років, але за цей час він зміг заслужити довіру клієнтів.  На даний момент більше 25 відділень знаходяться на території України і до кінця року ми плануємо розширюватися. Наші клієнти цінують комфорт, високу якість обслуговування та надійність, якою ми забезпечуємо.

Перевага нашого Банку в тому, що ми знаходимо до кожного клієнта індивідуальний підхід та намагаємося створити для них максимально вигідні умови.  Продукти та послуги, які надаються нашим Банком користуються попитом та знаходять свого споживача. У нас чітко регламентовані строки прийняття рішень тими чи іншими службами і ці терміни вкрай стислі. Всі ці чинники створюють належний рівень комфорту для клієнта. Щоб мати авторитет потрібно все робити на високому рівні, а відповідно необхідно прорахувати всі фактори, які можуть впливати на Банк, чим і займаються наші висококваліфіковані працівники.

Особливістю нашого Банку є прозорість роботи, максимальна доступність для кожного, виконання зобов'язань, високий рівень ліквідності. В нас клієнти знаходять фінансового партнера та опору  в розвитку свого бізнесу. Ми пройшли не одну кризу і завжди йшли на зустріч клієнту. Навіть зараз, при  ситуації яка склалася в нашій країні, ми гарантуємо надійність для наших вкладників і гарантуємо повернення вкладів у будь – який час.

Запорукою успіху нашого Банку є довіра наших клієнтів та нарощування клієнтської бази, шляхом максимального наближення банківських послуг до споживача.

Довідка:

Повне найменування Банку: ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «СТАНДАРТ»

Коротке найменування банку: ПАТ КБ «СТАНДАРТ»

Юридична адреса банку : 04071, Україна, м. Київ, вул. Почайнинська, 45

Організаційно-правова форма банку : публічне акціонерне товариство

На початок звітного періоду відкрите акціонерне товариство, з 15.02.2011р. - публічне акціонерне товариство.

Дата державної реєстрації: 30.12.2008 року

Дата реєстрації в Національному банк України: 31 грудня 2008 року за номером №327.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up