Все, що потрібно знати про Wi-Fi: Спекотний «Домашній Інтернет» (Новини компаній)

Все, що потрібно знати про Wi-Fi: Спекотний «Домашній Інтернет» (Новини компаній)
«Домашній Інтернет»

Розповідати про переваги та недоліки "Wi-Fi" можна безкінечно. Та однозначно можна стверджувати, що Wi-Fi незамінний там, де прокласти проводи неможливо.

Назва "Wi-Fi" - це скорочення словосполучення "Wireless-Fidelity", дослівному перекладі це - "Бездротова Свобода". Особливо актуальна така «свобода» для більш віддалених населених пунктів, де не має можливості підключення дротового Інтернету. Також "Wi-Fi" є знахідкою і для тих, кого дратує купа проводів: вони заважають під час прибирання, відходять, плутаються під ногами та взагалі перетираються.

«До нас часто внук приїжджає, передивилися уже всі мультики, які були на дисках вдома. Ось, дитина і розповідає, що в Інтернеті можна дивитися все, - говорить олечанин Олександр Павлович. – Довгий час шукали, як провести кабель, та було занадто дорого. Знайшли альтернативу. Запропонували нам «Домашній Інтернет» від компанії «Інтертелеком». Якась там сучасна технологія, новомодні слова і все таке… Та головне підключили швидко і не дорого. Тепер внук приїжджає частіше».

Насправді, всі вважають, що проблем із підключенням Інтернету, взагалі не має. І кожен житель області користується Всесвітньою павутиною. Житомиряни не задумуються, наскільки «затратно» провести Інтернет у якомусь селі, наприклад Олевського району. Протягти кабель до багатоповерхового будинку значно простіше, а от у скільки обійдеться таке задоволення, якщо необхідно подолати кількасот метрів від будинку до будинку?

Та на щастя, альтернатива є - це та сама «Бездротова свобода». Організація домашнього Інтернету за технологією Wi - Fi здійснюється за допомогою точки зовнішньої доступу, яка має вигляд виносної антени. ЇЇ легко кріплять на стіну або щоглу. І уже сам кабель антени підключається до домашнього ПК або стаціонарного роутера.

«Перевага такої технології у тому, що обладнання, яке встановлюють клієнту "Інтертелеком", переформатовує отриманий сигнал із базових станцій у кабельний, провідний Інтернет. Такі станції у нас встановлені у кожному районному центрі. Також, вони з’являться там, де потенційні клієнти проявлять ініціативу, та зберуть від 10 заявок на підключення, - розповідає менеджер проекту «Домашній Інтернет» від компанії «Інтертелеком» Ірина Ткаченко.

До недавнього часу великим недоліком Wi-Fi був малий радіус дії. Однак сьогодні ця проблема вже зникає. Базові станції оператора Інтертелеком - забезпечують надійне з'єднання на відстані до 20 км від базової станції за умови прямої видимості між ними.

«Ми надаємо безкоштовне гарантійне обслуговування обладнання, також у нас ви маєте змогу купити устаткування в розстрочку», - додає Ірина.

Ціна підключення залежить від місцевості, де буде проводитися Інтернет, віддаленості від вишки й наявності необхідного обладнання.

«Домашній Інтернет» від компанії «Інтертелеком», - це відмінна якість, стабільна швидкість і сигнал передачі даних, цілодобова підтримка для абонентів і, найголовніше, установка під ключ нашими фахівцями», - наголошу Ірина. - Навіщо чекати, поки всі сусіди перейдуть на інтернет через Wi-Fi? Підключайтеся вже зараз. Більш якісного радіоінтернету поки немає в Україні, як немає і більш дешевого при такій же швидкості».

Всю інформацію про можливості та умови підключення швидкісного бездротового Інтернету за технологією Wi-Fi від компанії «Інтертелеком» можна отримати в офіційних представництвах компанії за адресою:

 

м. Житомир, вул. Київська, 88

Тел.: (067) 410-60-06 (0412) 464-464

http://internet3g.com.ua

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up