Про газові лічильники від Центру Утеплення (новини компаній)

Про газові лічильники від Центру Утеплення (новини компаній)
Про газові лічильники від Центру Утеплення
Справжня економія неможлива без ведення обліку об’єму наданих послуг, яка здійснюється за допомогою лічильників. З ростом цін на газ та світло фахівці з Центру Утеплення дають поради встановлення газових лічильників у будинках та під’їздах.

Проблема коректного обліку газу

В умовах суттєвого підвищення вартості природнього газу проблема коректного обліку газу набуває нового значення як для держави в цілому, так і для окремого споживача.  Так,  для встановлення в середині приміщень потрібні одні лічильникі, а для встановленні на зовні зовсім інші – тільки при дотриманні цієї умови можна говорити про дійсно правильний облік спожитих енергоресурсів.  На базі Центру Утеплення працює підприємство «БТК-Центр-Комплект», що займається поставками газорегуляторного обладнання. Саме тут розробили власну методику калібрування лічильників газу для встановлення в середені опалювальних приміщень та для встановлення на відкритому повітрі. 

Уже кілька років ТОВ «БТК-Центр-Комплект» є генеральним дистриб'ютором ТОВ «Самгаз», які у свою чергу є провідними виробниками устаткування для вимірювання та контролю природного газу.

Відео дня

У 2011 році ТОВ «БТК-Центр-Комплект»  були ініціаторами розробки програми за методикою калібрування побутових лічильників газу, які встановлюються всередині та зовні опалювальних приміщень, температура і тиск яких різняться від стандартних умов. Було проведено ряд розробок щодо вирішення проблеми точності обліку газу за різних умов експлуатації.

У результаті чого на ринку приладів обліку газу з'явилися лічильники САМГАЗ ™ - БТК-ЦЕНТР КОМПЛЕКТ ™ з директивної температурою приведення при 15 ° С і при 0 ° С. Сьогодні лічильники газу, зроблені за цією методикою, встановлюються на території всієї України. В даний момент компанія успішно співпрацює з газовими господарствами на териториї всієї України, поставляючи їм лічильники газу, пункти обліку газу, з'єднувальні частини та деталі трубопроводів, контрольно-вимірювальні прилади, інструменти.

Переваги лічильника «САМГАЗ»-«БТК»:

Міжповірочний інтервал лічильників газу «САМГАЗ»-«БТК» – 8 років.

Гарантійний термін служби – 8 років. Термін експлуатації – не менше 20 років.

Наявність сервісного центру на базі компанії «БТК – Центр Комплект».

Виробнича потужність «САМГАЗ»-«БТК» – більше одного мільйона одиниць продукції на рік.

Лічильники «САМГАЗ»-«БТК» виробляються в 104 модифікаціях, що дозволяє задовольнити будь-які технічні потреби споживачів.

 

Встановлення лічильників на газ в квартирі гарантує облік, контроль і економію

 ТОВ «БТК-Центр-Комплект» – це компанія, яка займається  виготовленням і постачанням вузлів обліку газу, завдяки чому можуть задовольняти всі технічні рішення при проектуванні, комплектації, монтажі газопостачання.

Вузол обліку газу  (ВОГ) – це комплекс обладнання, котрий використовується для комерційного обліку витрати газу, редукування тиску газу, автоматичної підтримки вихідного тиску, необхідного параметрами системи, автоматичного відключення подачі газу при аварійному підвищенні або зниженні вихідного тиску.

Різноманітність у виборі газорегуляторного обладнання дає можливість різним видам споживачів, яким необхідний певний ВОГ, вибрати залежно від типу конструкції ВОГ, який задовольнить всі його запити. Такими споживачами є системи газопостачання в будинках різного призначення. Саме умови використання обладнання визначають його технічні параметри. Крім того, є можливість встановлювати такі вузли обліку газу в окремих будівлях, прибудовах або шафах. ВОГи активно використовується в газопостачанні комунальних і побутових споживачів міських і сільських населених пунктів.

Залежно від технічного рішення різні шафові можуть комплектуватися різним газовим обладнанням: лічильниками газу, електронними коректорами об'єму газу, фільтрами, регуляторами тиску, запобіжними пристроями та арматурою.

У вузлах обліку газу все обладнання знаходиться всередині спеціальної шафи. Він являє собою бокс з оцинкованої сталі, пофарбований в спеціальний колір порошковою фарбою. Крім того, в шафі передбачена обов'язкова природна вентиляція. Ящик служить для захисту від факторів зовнішнього середовища і доступу, так як комплектується замком.

Заміна старих газових лічильників

Якщо ви не хочете перетворити ваш будинок або квартиру в «зону бойових дій», але все ж у вас залишається відкритим питання про заміну газового лічильника, тоді компанія «БТК-Центр-Комплект» готова надати Вам рішення цієї проблеми найбільш ефективним, а головне гуманним способом по відношенню до вас і вашого житла.

Інженерами розроблено альтернативне рішення щодо заміни газового лічильника. Мова йде про використання адаптера до лічильника газу. З його допомогою ви легко і просто зможете зробити заміну роторного лічильника на мембранний.

Адаптери виробляються двох видів:

фронтальні (лічильник висувається вперед по відношенню до газової труби)

бокові (лічильник зміщується вліво або вправо по відношенню до газової труби).

Не підлягають обов'язковій сертифікації, але мають всі дозвільні документи. Монтаж пристрою дуже простий: знімається старий роторний лічильник, а на його місце вставляється адаптер.

У комплекті до адаптера йдуть всі необхідні прокладки, тому вам не доведеться вкладати додаткові кошти для його установки. При використанні цього пристрою йдеться не лише про економію коштів при установці нового газового лічильника, а що не менш важливо про виключення непотрібних додаткових турбот і нервів і при цьому не буде бруду, шуму і неприємних запахів від зварювальних робіт.

Коментарі (1)
  • Микола

    Чи є це законно встановлення адепторів. Якщо так, то будь-ласка напишіть  яким законодавчим документом все це регулірується. В Сумигаз сказали,що це не законно и вони вставляти адаптори не будуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up