Фахівці з Центру Утеплення рекомендують, як зробити будинок комфортним та теплим (новини компаній)

Фахівці з Центру Утеплення рекомендують, як зробити будинок комфортним та теплим (новини компаній)
Фахівці з Центру Утеплення рекомендують, як зробити будинок комфортним та теплим
Утеплення фасадів є актуальним завданням, яке виникає під час будівництва, ремонту та експлуатації будівель. Утеплення фасадів – це комплексна система. Вона включає скріплення та нанесення на основу фасаду (цегляну, бетонну, панельну) елементних шарів для термоізоляції.

Центр Утеплення – одна з перших та провідних компаній, яка не перший рік спеціалізується на утепленні фасадів будинків. Висококваліфіковані співробітники дають поради, як зробити Ваш будинок теплим і привітним.

Енергозбереження починається з фасаду

Грамотні заходи щодо впровадження енергозберігаючих технологій – це, в першу чергу, зменшення витрат на комунальні послуги. За даними енергетичних обстежень житлових будинків масової забудови минулих років в Україні, 42 % тепловтрат відбувається через стіни. Із цього випливає, що найшвидший спосіб зберегти тепло в будинку – це утеплити його фасад.

Відео дня

Фахівці з Центру Утеплення утеплюють фасади за допомогою вати на основі базальту та пінопласту. Найоптимальнішими теплоізоляційними якостями володіє базальтова вата. Основна її перевага полягає у відмінній звукоізоляції – на 20 % зниження рівня шумів у приміщеннях. Окрім того, вона не горюча, оскільки витримує температуру до 1 000 °C, при цьому зберігає свою структуру. Базальтова вата міцна, стійка до розривів, легко пропускає через себе вологу, таким чином підтримує необхідний режим вологості в приміщенні цілий рік, не схильна до впливу бактерій і грибків. Базальтова вата застосовується в тих установах, де заборонено, у силу пожежних норм, використовувати пінопласт: садочки, медичні установи, соціальні будівлі.

Найбільш ефективний та економічний варіант утеплення квартир, будинків та інших споруд, які опалюються, є утеплення фасадів пінополістиролом. 

Основні переваги утеплення фасадів пінополістиролом:

  • у порівнянні з іншими утеплювальними матеріалами, пінополістирол дуже легкий – його щільність становить 15–50 кг/м3;
  • ущільнений пінопласт ріжеться ножем, що значно спрощує процес теплоізоляції;
  • екологічність;
  • легко піддається обробці й монтуванню на необхідну поверхню;
  • стійкість до хімічного й біологічного впливу;
  • ущільнений пінопласт характеризується низьким водопоглинанням, тож відмінно підходить для зовнішніх утеплювальних робіт;
  • це найбільш економічно вигідний теплоізолятор.

Енергоаудит – це перший крок до комфортного життя

Енергоаудит – це процедура, яка відповідає на декілька важливих питань:

  1. Де і з якої причини в будинку відбуваються втрати тепла та електроенергії?
  2. Що необхідно зробити, щоб підвищити енергоефективність будинку?
  3. Наскільки покращаться умови проживання в будинку після проведення комплексу рекомендованих дій з теплової модернізації?

Результатом енергоаудиту є пакет документів із конкретними й детально аргументованими рекомендаціями щодо теплової модернізації будинку.

Для проведення комплексного ремонту фасаду варто з усією відповідальністю підійти до вибору виконавця, оскільки це вимагає досвіду й професійного підходу. Тому Центр Утеплення радить Вам скористатися послугою виїзду кваліфікованого фахівця на об’єкт. Вам не доведеться даремно витрачати час на заміри, навіть для попередньої оцінки вартості ремонтних робіт.

Спеціаліст із Центру Утеплення виїжджає на місце проведення обстеження. Спеціальним прибором – тепловізором – проводить обстеження внутрішніх інженерних систем: опалення, водопостачання, вентиляції, освітлення; обстеження стану огороджувальних конструкцій: стіни, горище, вікна, двері, балкон, підвал. Після цього проводиться загальна характеристика зовнішніх інженерних систем та джерел енергопостачання. Усі дані прораховуються. Після цього видається власникові будинку офіційне заключення з рекомендаціями щодо утеплення будинку, необхідними матеріалами, загальною вартістю та результатом роботи.

Унаслідок теплової модернізації будинків мешканці отримують не тільки більш комфортні умови проживання, а цілу низку додаткових переваг, зокрема:

- зниження плати за комунальні послуги до 70 %;

- підвищення вартості квартири в результаті продажу;

- поліпшення зовнішнього вигляду будинку;

- продовження терміну експлуатації будівлі.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up